Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vozički Cosatto - izkušnje? 10.3.2011 8:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam izkušenj, mi je pa fuul, ampak res fuuul všeč Če ga boš kupila javi, jaz tudi kupujem marelo za malega
|
|
|
|
RE: Vozički Cosatto - izkušnje? 10.3.2011 17:43:25
|
|
|
|
titanik
|
Mi ga imamo.So zelo dobri vozičeki in smo super ,super zadovoljni.
|
|
RE: Vozički Cosatto - izkušnje? 10.3.2011 19:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: titanik Mi ga imamo.So zelo dobri vozičeki in smo super ,super zadovoljni. titanik: katerega pa imate? Pa kje si ga naročila, se ga sploh dobi v Slo? Hvala! Lp
|
|
|
|
RE: Vozički Cosatto - izkušnje? 11.3.2011 11:12:03
|
|
|
|
titanik
|
Imamo dva yo in swifte.Dobila sem oba čisto nova.Cena ne vem darilo od tete iz Nemčije.
|
|
RE: Vozički Cosatto - izkušnje? 13.3.2011 14:22:51
|
|
|
|
Blicka
|
Aprilčica !0, a veš, d aima tvoj sin na isti dan rojstni dan kot jaz (no ja, par desetletij je mlajši, pa vseeno ). Ja, Cosatto vozički so čudoviti, sem gledala, če jih imajo kje v Italiji, Avstriji, da bi človek skočil in si jih v živo ogledal, pa nič ... Malo me skrbi, ker je moje dete kar konkretno, pa bi rada prej sprobala, preden kupim voziček ... Po moje si ga bom kar preklo spleta naročila. <Še malo bom razmislila ... Bom pa morala kar hitro v akcijo, mi gre že pošteno na živce, prekladanje velikega vozička (ki je sicer super truper za off road) v avto in iz njega .... >GRrrr.
|
|
|
|
RE: Vozički Cosatto - izkušnje? 24.3.2011 9:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Titanik: hvala! Blicka: tudi ti imaš lep datum rojstva Se bom spomnila nate 5. maja Si zdaj že kaj našla? Jaz bi ga tudi rada v živo videla, pa očitno ne bo nič, ne? Kaj pa Mothercare? Nimajo, ne? Jaz sem malo bolj leva za naročanje prek spleta. Kar kupujem po spletu, kupim le iz Slo, saj vem, 100 let za kristusom sem Katerega pa nameravaš vzet? Meni je ful všeč Yo! in Swift Lite Supa - Pip Squeak Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.