|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   leonišče!
8.3.2011 8:03:41   
hani bani
ojla...
nekaj me zanima in prosim use tiste ki ste hodile v lj če mi lahko mal opišete stvar.
3.3 je imel tamoj spermiogram....kdaj lahko pričakujeva izvide( a to pride po pošti ali mu dajo kar v karton) ker sva 17.3 spet naročena. sicer na mojem listu piše (pregled) ampak uro imava pa isto. in ne vem kako bo to zgledlo a je to navaden pregled ali uz?
prosim za čimveč informacij :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: leonišče!
8.3.2011 8:16:24   
astrid1
Za rezultate bosta izvedela skupaj, vsaj pri nama je bilo tako. Obadva imejta s sabo kartico, ker bo zdravnik pogledal obe kartoteki. Pri sestri pa lahko zaprosita tudi za potrdilo, če bo mogoče kdo od vaju rabil bolniško potrdilo, ki ga potem dvigneta pri svojem osebnem zdravniku.

Kdo je vajin zdravnik? Moj je dr. Drobnič.

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2011 19:35:04   
hani bani
Midva imava dr. Zorn al nekaj takega. a ti si že bila na pregledu...kaj je to za en pregled? uz. al navaden?

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2011 7:24:05   
ajnas6
Ta pregled je bolj informativne narave. Nama je prebral partnerjev izvid in meni naredil na hitro UZ. Ne se pa ustraiste, ce bo partner v tem casu domov dobil se eno vabilo v leonisce. Niso namrec povezani med sabo.

Drugace bo pa na podlagi partnerjevega izvida potekalo vse naprej. Odvisno od njeovega stevila semencic. Glede na to, da ste pri Zornu, pa bo s tabo bolj malo pocel, saj je on androlog. Torej bolj usmerjen v mosko neplodnost.

Tudi midva sva pri njemu, in imamo 18 pregled. Zelim vama obilo srece.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2011 11:14:21   
hani bani
Najprej hvala za odgovor...in ja seveda saj se mi je zdelo da z mano ne bo kaj velik dela ker mi je že g. rekla da z mano je vse uredu...idin če ni kaj kar ona ne ve. Kaj čemo...bomo vidli kaj povedo 17-ga. obilo sreče tudi vama :)

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2011 7:34:58   
ajnas6
Hvala mi imamo 18. že biopsijo. Tako da ce najdejo karkoli zivega, potem bomo imeli vse in cakamo samo se papirje za IVF.

Do zdej pa ze pogovor pri andrologu, pregled hormonov, 2 genska testa, pregled pri andrologu, pregled za SPB in zdej biopsija. Če ima partner boljsi izvidi pri andrologu, potem bo pot malo krajsa.

Drzim pesti za vaju.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?