|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čep???
13.8.2005 8:18:03   
tina104
Ali je čep vedno krvavkast? Ali je imela katera kaj podobnega: belo rumen sluzast lepljiv izcedek, tega je približno za en oreh (no, že prej je bilo nekaj tega na hlačkah), ampak zdaj pa je naenkrat prišla ven taka količina.
Kaj bi to bilo?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čep???
13.8.2005 8:32:28   
Spicy Black
Ojla,

ko se je meni odstranil ga je bilo za en ornh oreh :)-
temno krvave barve ja...Čakala sem v porodnišnici in sem babici pokazala je rekla, da se je odstranil čep.

Taka je moja izkušnja.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.8.2005 9:34:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   čep???
13.8.2005 10:17:39   
tina104
No, saj nisem mislila, da je bilo okroglo kot oreh, ampak če bi to nekak skup zmečkala, bi dobila tako velikost :ups: :)- . Ja, ful se je vleklo...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čep???
13.8.2005 11:12:33   
mazi
Pri meni je bilo točno tako kot pri tebi - po dobre pol ure mi je pa še voda odtekla.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čep???
13.8.2005 12:24:36   
Taša
Tina to bo to :bravo::bravo: Tudi jaz sem imela takšnega brezbarvnega prozornega.... pa sem naslednji dan že imela svojo:roza::duda: !!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čep???
15.8.2005 10:51:09   
Kety
Tina 104, meni se zdi, da bova sosedi v porodnisnici, ce bos rodila v LJ :bravo::)-:bravo::)-

LP Kety

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?