Anonimen
|
Se zelo dobro spomnim, kako je, če se ti vse sorodstvo vtika v tvoje načrte in hoče narediti nekaj drugače, ker mislijo, da bo pa po njihovem boljše. POROKA JE IZKLJUČNO IN SAMO VAJINA ZADEVA, VIDVA SE BOSTA POROČILA IN NAREDITA SI TAKŠNO, KOT SI JO ŽELITA. Drugi se nimajo kaj vtikati zraven, kaj in kako, temveč naj vaju podprejo in naj bodo počaščeni, da so sploh povabljeni. Vidva sta tista, ki se bosta poročila, vama se morajo drugi prilagajat, ne pa vidva drugim. Ne gre drugače, kot da jim to zelo jasno in glasno povesta, naj vaju pustijo pri miru pri vajinih načrtih in naj se ne vtikajo, če jih ne bosta prosila. Meni se je najbolj vtikala moja mama, ki je sicer hotela samo dobro, dokler jo ni moj :love: pred celim sorodstvom postavil na trdna tla. Vse skupaj je izpadlo nekoliko grobo ampak se še sedaj popolnoma strinjam z njim. Pa tudi mami je potem uvidela, da me s svojim vtikanjem samo živcira, že tako si pod stresom, če bo vse tako kot si si zamislil. Vsaka poroka, na kateri sem bila do sedaj je bila v končni fazi točno taka, kot sta si jo zaželela ženin in nevesta. Mogoče bi bilo OK, da jim rečeta, da če nameravajo vabit druge goste, jih bosta prisiljena vreči ven, ker za njih nimata denarja in ne bosta morala plačati. Pa naj si zamislijo, kakšen škandal bi bil to.
|