Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čvek med pospravljanjem 6.3.2011 11:53:15
|
|
|
|
ronja
|
Nimam takega napada, komot pa prideš sem izvajat svoje pospravljanje, če ti doma zmanjka - tu ti dolgo ne bo
|
|
RE: čvek med pospravljanjem 6.3.2011 11:54:56
|
|
|
|
Špacka
|
Sicer mi ne bi škodil en tak napad, ampak ne, nimam takega napada, sploh pa ne v nedeljo...
|
|
|
|
RE: čvek med pospravljanjem 6.3.2011 11:55:10
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nimam takega napada, komot pa prideš sem izvajat svoje pospravljanje, če ti doma zmanjka - tu ti dolgo ne bo tud men ne bo zmanjkalo, misl ja zmanjkal mi bo časa imam pa zelo redko te napade, moj mož pravi da preredko
|
|
|
|
RE: čvek med pospravljanjem 6.3.2011 11:59:22
|
|
|
|
enea
|
evo, jaz imam napad že dva dni, včeraj generalno spucala otroško sobo,... tudi zavese oprala,.. danes pa sem že likala, sesala sedaj čakam da se po tleh posuši,ker sem še pomila,.. in sedaj se odpravljam v kuhinjo kosilo delat,...
< Sporočilo je popravil enea -- 6.3.2011 12:00:00 >
|
|
|
|
RE: čvek med pospravljanjem 6.3.2011 12:05:12
|
|
|
|
madona77
|
Jaz imam tud napad lakote. Pospravila bom vse kar je užitno
|
|
|
|
RE: čvek med pospravljanjem 6.3.2011 12:26:46
|
|
|
|
Shorty_
|
evo en predal spreznjen; vsebina: ene 10 vžigalnikov, večinoma nedelujočih promocijskih kulijev pa izvoz, jih gre jutri večina z mano na šiht; obeski za ključe in reklamni tekovi, obeski za telefone, blokci, slušalke in polnilci za različne telefone, dva mobitela aja pa malo morje elastik za lase in nekih pildkov še prebrišem predal in mu vrnem del vsebine. Next: omara z revjami in bog ve čem
|
|
|
|
RE: čvek med pospravljanjem 6.3.2011 18:37:44
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Ojla, danes sem dobila napad pospravljanja vem da se čudno sliši, ampak moram zmetat malo šare iz omare in predalov, pa še omare s cunjami pridejo na vrsto. Poleg sesanja in kuhanja Ima katera podoben napad, al bi pa samo čveknila kako z mano? poznano. občasno imam take napade. takrat mi je pospravljanje v užitek. sama pravim da še dobr da pridejo drugače se nikol ne bi rešila šare
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?