|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse o dudah
5.3.2011 23:18:45   
Amstaffka
Ker nisem našla debate o tem, odpiram temo.

Postavlja se mi vprašanje kakšno dudo ponuditi enomesečnemu otroku. Silikonsko, iz kavčuka, anatomsko oblikovano, .... in zakaj ravno tako. V čem so razlike.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse o dudah
6.3.2011 8:19:21   
benika
Enomesečnik zna prav lepo sam pokazat katera duda mu ustreza. Ni potrebno dizertacije iz tega delatuser posted image Ponudiš mu eno, če jo sprejme OK, drugače mu ponudiš drugo. Simple as that.

(odgovor članu Amstaffka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
6.3.2011 10:43:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2011 10:51:40   
brincka
jaz sem za kavčuk, ker je mehkejša in anatomsko, ker je tanjša...
seveda, če jo mali hočeuser posted image  če ne, mu daš pač tiso, ki jo sam izbere

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2011 11:07:55   
Amstaffka
Mi je jasno ja, da otrok izbere dudo sam, samo ne v trgovini. In če bo sprejel bi mu dala dobro dudo, zato sprašujem.

Brincka, hvala.

(odgovor članu brincka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2011 15:09:51   
benika
Želimo ti povedat, da je otroku bolj malo mar za ne vem kakšno kvaliteto dude. Lahko je super duper kvalitetna, če otroku ne bo všeč, jo bo zavrnil. Potem bo tudi tista od DM al pa od Müllerja dobra. Ne komliciraj kjer ni treba. V trgovini mi kupi eno silikonsko, eno iz kavčuka (eno anatomsko in eno navadno) pa boš videla kaj bo obdržal v ustih.

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2011 19:30:49   
nusi
naš je do okoli 2 meseca sprejela katerokoli, potem se je navezal na eno vrsto in drugih sedaj noče

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2011 20:04:20   
tasa_m
Poiskusli Nuk in ni bilo šans, ne silikonske in ne iz kavčuka. Sprejela samo MAM dude in tako je še zdaj in to samo silikonsko.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2011 21:23:18   
naja7
doma imam 7 mesečno punčko, pokupli smo vse dude kar jih obstaja na tržišču v sloveniji, nobena ni odgovarjala, nobene ni znala obdržat v ustih in sem prejšen teden kupla dudo Avent pač od 6-18 mesecev in glejga zlomka duda je obstala v ustih in zdaj zvečer in vsakič pred spanjem pridno cucljauser posted image user posted image user posted image sem pa probala ji dat nazaj uno od 3-6 mesecev in spet kr padla iz ustuser posted image user posted image user posted image user posted image . je pa res da ti otrok sam pove kira mu odgovarja tko da to je itaq potrošen material tko da bo pač treba vsako znamko eno dudo vzet pa eksperimentirat :)))))

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2011 22:42:49   
Peli
Jest sm za silikonsko, ker se ne raztegne tako kot tista iz lateksa, mislm da je tisto potem težje nadomestit.
Če pa poslušaš nasvete fizeoterapevtk pa naj bi bila čimbolj okrogla.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2011 14:20:47   
Jada82
Se strinjam s Peli. Jaz sem si pač vnaprej kupila Aventovi dve, silikonski za 0+, na začetku sicer ni non stop vlekla .... se je pa navadila sčasoma, tud ko je mela krče, sem ji dala dudo v usta in se je pomirila. Imeli smo tud DM-ove, isto je blo ok. Pač, silikonska, pa okrogla, tako da mamo kar Aventove že skoz in jih ma fajn za spat user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2011 14:24:39   
legenda_m
pr nas je vlekel, vse. ni da ni. miler, dm, avent... zdj zaradi praktičnosti uporabljamo mam nočne (svetijo celo noč)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2011 21:00:14   
mayci
Naša mala je sprejela Mam silikonsko dudo in pri tem smo ostali. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!