|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj bi to bilo?
2.3.2011 9:18:45   
Anonimen
Saj ne vem kam uvrstiti to temo, pa naj bo tukaj.

Menstruacija mi je prišla normalno in točno kot vedno, prejšnjo soboto. Trajala je en teden (ponavadi 5 dni). Od sobote, torej danes že peti dan, pa imam rjavkast oz. krvav izcedek. Tega nimam nikoli. Kaj bi to bilo? Je pa tega izcedka kar veliko, da moram nositi dnevni vložek, pa še to zamenjati ene tri čez dan.
Dva, tri dni mi ta izcedek ni bil nič kaj sumljiv, zdaj pa res ne vem kaj je to. Ima katera podobne izkušnje?
Prejšnji mesec sva bila brez zaščite, ampak test je pokazal negativno.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj bi to bilo?
2.3.2011 10:52:29   
pbpika
lep pozdrav vsem na forumu.

Anonimna, meni se je to tudi zgodilo. Od kar s partnerjem delava na otroku se mi je M ciklus zmešal. M ciklus imam 28-36.user posted image Vendar je vedno trajala 5 dni. 1. in 2. dan je bila zelo močna. Poleg tega sem imela močne bolečine v trebuhu in prsa so me neizmerno bolela. Vendar ta mesec ko je pritekla kri me prsa in trebuh nista bolela. krvavitev je trajala en dan, nato je izginila. tretji dan sem imela samo rjav izcedek, sluzast in ni bil krvav. To se mi ni nikoli zgodilo. Test sem tudi naredila pa je bil negativen. Še enkrat bom opravila test drug teden, potem se bom pa naročila na pregled. Ginekolog mi je rekel, da je morda bila vgnezditvena krvavitev, vendar dvomim saj tisti prvi in edini dan M (če je sploh bila) je bila zmerna krvavitev-ni bil samo flekec. Me je kr strah, kaj je narobe. user posted image

v upanju nauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2011 8:47:06   
Anonimen
Pred tremi leti sem imela pet mesecev skupaj vsake 14 dni rjave izcedke, ki so trajali cel teden. Noseča nisem bila. Se je izkazalo, da se je hormončkom malo "zmešalo". Ker se ni uredilo samo od sebe, sem dobila Dabroston za tri cikle in se je vse lepo uredilo. Zanosila sem v 4. ciklusu po zaključku jemanja tablet. Imela sem navodila, da med jemanjem tablet ne smem zanosit.

(odgovor članu pbpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2011 9:13:00   
pbpika
danes sem naredila ponovno test pa je bil -. če že nisem user posted image upam da so se res samo hormoni malce poigrali. Sam da mi ne bi jajčniki umrli. dve leti in pol že delava na otroku pa nama še ni ratal. imam občutek da bom kmalu obupala.user posted image Morm se ginekologu naročit da mi da te tablete.

lp vsem mamicam in bodočim mamicam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.