|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je še kakšen otrok...
1.3.2011 22:23:56   
mojesonce
ki pri 22 mesecih ne mara kock? Jaz poslušam mamice, ki vse navdušene govorijo kako se njihovi otročki igrajo s kockami, moj tamali pa jih sploh ne mara. Komaj ga prepričam, da sestavi kakšen stolp iz kock in to je to. Ne zdrži s kockami niti 5 minut. Je še kdo , ki jih ne mara?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je še kakšen otrok...
1.3.2011 22:28:33   
Andromeda
Naš je bil oktobra star 2 leti in se še sedaj ne mara preveč igrati s kockami. Zanimive so mu le toliko, da jih razmeče (po možnosti s čim več ropotanja) in konec. Se pač raje igra z avtomobilčki, vlakci itd... Jaz ga nič ne prepričujem, naj jih zlaga npr. v stolp, mu pač "pokažem" kako se "pravilno" igra z njimi. se bo že igral z njimi, ko se bo on hotel.

(odgovor članu mojesonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2011 23:25:52   
frutolina
evo, moj 22mesečnik se ne igra rad pretirano z njimi. popularne so samo za to da jih mami zloži  v obliko hiše in naredi okna in on noter meče kocke in jih pobira ven in spet meče ( ena stran "hiše" je odprta), pa da hišo razstavi na prafaktorje ko jo dokončam :) občasno sicer zloži kak kupček, a ga ne zanima preveč...raje se igra s plastelinom, riše, bere oziroma "gleda" knjige, vstavlja like, se žoga  in se seveda igra z avtki in pač vsem kar se da vozit user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2011 23:27:36   
cgorjanc

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Naš je bil oktobra star 2 leti in se še sedaj ne mara preveč igrati s kockami. Zanimive so mu le toliko, da jih razmeče (po možnosti s čim več ropotanja) in konec. Se pač raje igra z avtomobilčki, vlakci itd... Jaz ga nič ne prepričujem, naj jih zlaga npr. v stolp, mu pač "pokažem" kako se "pravilno" igra z njimi. se bo že igral z njimi, ko se bo on hotel.

se podpišem
moj je star  26 mesecev

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2011 7:25:31   
gita10
Moj kock do 4 leta tudi pogledal ni - potem pa je prišel Lego city - to imamo pa celo kolekcijo doma. Nasplošno ga je do 4 leta zanimalo vse drugo samo igrače ne

(odgovor članu cgorjanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2011 9:01:59   
Katy78
Tudi naš fantek (25 mesecev) jih ne mara. user posted image V bistvu ga je že od nekdaj bolj zanimalo vse drugo (predali, omare, vtičnice, DVD, TV itd.) kot pa igrače. Sploh zdaj ima obdobje, ko igrač skoraj ne povoha, zato pa mi zelo rad pomaga pomivat posodo, brisati po tleh, zlagati perilo/posodo v in iz stroja itd. 

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2011 9:36:08   
K_a_t_i
Pri 22m mu je bilo od kock zanimivo samo to, da jih je stresel iz škatle! Zdaj je ravno dopolnil 4 leta in sam še vedno ne gradi nič iz njih (razen kak stolp in "ploščo"). Mu je pa fajn, če mu mi zgradimo garažo ali pa različne oblike vozil. Evo, tok o kockah...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2011 10:47:49   
miapia
Naj te potolažim, pri nas nobena igrača ni aktualna. Tako da blagor staršem, katerim se otroci lepo zaigrajo.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2011 11:14:57   
sanelaa
Eh, naš je star dve leti in 4m, pa kocke bolj razmetava, vsipa jih ven iz škatle in pospravlja nazaj, sestavljanje je aktualno samo če je ati zraven. pa še takrat ati sestavlja, Luka pa razstavlja user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2011 11:16:44   
annie
Pri nas so bile šele pri 3-letih aktualne... sedaj ne mine dan, ko se z njimi ne bi igral user posted image

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2011 14:25:33   
pefika90
Jaz bi ga pustila in ga ne silila v igro, če je ne mara. Ima mogoče obdobje česa drugega, kar mu bolj ustreza ...
Osredotočila bi se raje na tisto, kar ima zelo rad (vrsta igre).

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2011 16:48:32   
janca
Ne se sekirat. Moj se do dveh let sploh ni znal sam igrat. Sploh ni vedel kaj bi delal z igračami, jih je več ali manj metal. Sedaj je star štiri leta in pol pa se tut po dve uri sam igra in sicer s tistimi igračami, ki so mu po volji.
Bo že ko bo čas za to. Tako kot pri govoru, plavanju, lulanju itd. Vse ob svojem času.
Verjetno je to tvoj prvi user posted image  in si za to v skrbeh.

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2011 9:24:00   
žab*ca
Pri nas pa se je za čel z njimi igrati tako,da sem jaz naredila kakšno garažo,tunel za avtomobile,hišo z balkonom,okni in potem je on vozil avtomobile v garažo,skrival kužata pod balkon itd.
Sedaj me sigurno vask dan prosi:kocke,in tudi sam sestavlja in se zna z njimi zamotit tudi pol ure in več. Star je pa 2,3leta.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2011 10:32:18   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: mojesonce

ki pri 22 mesecih ne mara kock? Jaz poslušam mamice, ki vse navdušene govorijo kako se njihovi otročki igrajo s kockami, moj tamali pa jih sploh ne mara. Komaj ga prepričam, da sestavi kakšen stolp iz kock in to je to. Ne zdrži s kockami niti 5 minut. Je še kdo , ki jih ne mara?

Naša madam, ki je stara 1 leto. Prve kocke je dobila pri 1,5 leta in bila še kar navdušena (ne tako kot njen starejši brat, ki se še danes pri 12. letih igra z njimi). Navdušenje je kmalu minilo. Sedaj jih že več mesecev tud povoha ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2011 10:36:59   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Naj te potolažim, pri nas nobena igrača ni aktualna. Tako da blagor staršem, katerim se otroci lepo zaigrajo.

Eh ja, pri nas je identična situacija. Ko še ni hodila, je cele ure sedela na tleh in se igrala z vsemi možnimi igračami. Doktorirala bi lahko ob njej user posted image Sedaj, pri 2.letih pa nič user posted image . Ne kocke, ne kuhinja, sesalec, poganjalček, barvice (ki so bile pred meseci zakon!), nič. Edina stvar, ki jo zanima so knjigice Nodi, risanke in računalnik. Po njem bi pa klofala cele dneve user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2011 19:01:13   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojesonce

Tudi naš spada med te user posted image .
Z njimi se je začel igrati po malem pri 4.letih, pri 5.letih, pa so ga čisto obnorele. Isto je bilo pri pravljicah in z risanjem...oboje ga je začelo zanimati komaj po 4.letu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.3.2011 21:29:01   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Tudi naš fantek (25 mesecev) jih ne mara. user posted image V bistvu ga je že od nekdaj bolj zanimalo vse drugo (predali, omare, vtičnice, DVD, TV itd.) kot pa igrače. Sploh zdaj ima obdobje, ko igrač skoraj ne povoha, zato pa mi zelo rad pomaga pomivat posodo, brisati po tleh, zlagati perilo/posodo v in iz stroja itd. 

enako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2011 13:43:07   
marjetica8
naš ma sicer rad kocke (22 mesecev), ne mara pa risat. Pa tud poslušam starše drugih otrok kako njihovi otroci zavzeto rišejo, našga pa zanima samo kako odmašit in zamašit flomasteruser posted image  Pač majo različna zanimanja...eni majo radi kocke, drugi radi rišejo, tretji igrajo nogomet...mogoče se bo še obrnlo čez cajt, pa bo hotu met vse kocke v trgoviniuser posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?