Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ovulacija in rjav izcedek 1.3.2011 21:36:56
|
|
|
|
kamy
|
Pozdravček, Ker je že čas, da se naši družinici pridruži še en imamo malo smole, očitno. Vsakič, ko imam čas ovulacije se mi pojavi rjav sluzasti izcedek. Vedno se trudiva v času ovulacije, pa se nikakor ne prime. Mi zna katera pomagati, kaj se to dogaja? MAlo me je že strah, saj se to ponavlja že odkar sem odstranila mireno (september). Klicala sem tudi G, ki pa sem dobila datum šele julija. Ja, da ne pozabim, vedno, ko imam ovulacijo sem vsa napihnjena z bolečino v trebuhu. Če ima katera podobno izkušnjo prosim za mnenje in nasvet. lp,k
|
|
|
|
RE: ovulacija in rjav izcedek 2.3.2011 7:41:07
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem imela rjave izcedke v sredini cikla, ko sem še jemala tabletke. Moja G je omenila, da je to zaradi hormonov. Kako si lahko dobila datum šele julija, če imaš pa probleme? Jst sem menjala G in mi je takoj dala datum čez dober mesec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.