|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PIKAPOLONICA
12.8.2005 16:23:35   
PANDORA
Pozdravljene!

Ima mogoče katera kakšno odvečno pikapolonico? Saj veste, tisto, ki se ob rojstvu dobi po telegramu, mehko plišasto. Nujno bi jo potrebovala. Jo seveda, plačam.

Javite mi prosim čimprej...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PIKAPOLONICA
12.8.2005 17:36:02   
Leni72
Zadnjič sem jo videla na pošti. Misliš, da se je ne bi dalo kupit kr tak, brez telegrama? :zmeden: Pri nas je ful popularna, pa sem že jaz tudi študirala kaj bo ko bo ta smrt storila.

(odgovor članu PANDORA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PIKAPOLONICA
12.8.2005 20:49:13   
tilka
Mislim, da lahko na vsaki malo bolje založeni pošti kupiš vse kar ponujajo skupaj s telegrami.

(odgovor članu PANDORA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PIKAPOLONICA
12.8.2005 21:37:34   
PANDORA
Ne, sem vprasala na posti, pa moras zraven placat se telegram 1.500 Sit. Drugace se jo pa da direkt narocit preko Floki d.o.o. (www.slap.si), a je kr draga. Sem ze resila problem in jo bom kupila od ene mamice, ki je videla moj oglas. Hvala, vseeno za pomoc :)

(odgovor članu PANDORA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PIKAPOLONICA
12.8.2005 22:30:42   
andrejaz
A rabiš še kakšno? Jaz sem dobila 3 kom.

(odgovor članu PANDORA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PIKAPOLONICA
12.8.2005 23:41:27   
PANDORA
Iz kod pa si Andreja, zaradi postnine in cene sprasujem...

(odgovor članu PANDORA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PIKAPOLONICA
13.8.2005 14:31:14   
PANDORA
Hvala vsem za pomoč!Sem kupila dve pikapolonici, sedaj pa bo ta stara lahko šla v pranje in bo moja hčerka pomirjena spala z novo :)

(odgovor članu PANDORA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.