|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče ponoči pleničke
1.3.2011 9:28:39   
leo**tia
naša mala bo čez 1teden stara 2leti....pleničke nima več skoraj 4mesece...lulat lepo prosi,včasik ko gremo na pot zdrži tudi do 4ure,,vse lepo,ne uide ji večuser posted image ..problem je da že 2dni ne spim..ona si ponoči vzame plenico dol ko jaz spim in dalje spi.potem pa jok ker je mokra........uide ji.......kaj naj???jaz ji dam plenico,ona si vzame dol...in seveda ne zdrži celo noč da se nebi polulala ker spi od 22-11zjutraj..........
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče ponoči pleničke
1.3.2011 9:36:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia
ker spi od 22-11zjutraj..........
Aleluja, ti pa si frajerka, kolk imaš prostega časa, če ti res tolk spi.
Mi če spimo od 21-7h podiramo rekorde user posted image user posted image

Glede na to, da pri 2 letih res že veliko razumejo, bi bilo mogoče fajn, da ji lepo zvečer dopoveš, da pleničko mora met, ker drugače bo spet polulalna zjutraj in bo spet okala.

Ne vem, moja tamala si da vse dopovedat, mogoče še nekaj tečnari in probava če bo mama popustila, ampak na koncu vseeno zmagam jaz. Zaenkrat. user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2011 9:55:38   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ker spi od 22-11zjutraj..........
Aleluja, ti pa si frajerka, kolk imaš prostega časa, če ti res tolk spi.
Mi če spimo od 21-7h podiramo rekorde user posted image user posted image

Glede na to, da pri 2 letih res že veliko razumejo, bi bilo mogoče fajn, da ji lepo zvečer dopoveš, da pleničko mora met, ker drugače bo spet polulalna zjutraj in bo spet okala.

Ne vem, moja tamala si da vse dopovedat, mogoče še nekaj tečnari in probava če bo mama popustila, ampak na koncu vseeno zmagam jaz. Zaenkrat. user posted image

saj ji pravim,pa pravi da ne bo mela,da se ne bo polulala....zdaj je plenica suha sem vidla,,,gdaj si je ponoč dol vzela,nimam pojma,zjutraj ob pol9 je prosila lulat.polulala je pol kahleuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2011 9:56:14   
sanelaa
Uf...............od 21-11 zjutraj?user posted image   Kaj bi jaz dala za eno takšno noč.............

Sicer pa lahko poskusiš da ji oblečeš spodnje hlačke in v mullerju kupiš tiste vložke za v pleničko. Mogoče bi se sama sebi zdela večja frajerka če bi bila v spodnjih hlačah. Lahko pa psokusiš s pleničkami ki so kot sp. hlače, tudi v mullerju.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2011 10:00:58   
ksenija12
Jaz  pa je ne bi silila, da naj ima pleničko..raje se pogovorita, da pač gre ponoči na stranišče (ali kahlico), kam pač hodi. Sicer res ni najbolj fino vstat ponoči, it na wc, pa potem po možnosti ne moreš zaspat nazaj:), ampak se mi pa zdi bolje, kot silit s plenico. Ker ko se otrok enkrat odloči, da je ne bo imel, naj je nima več.
Pa še eno pravilo je - ne ji dajat za pit vsaj kakšno uro pred spanjem..takrat se vam celo lahko posreči, da bo zdržala celo noč..Naša dva sta ko sta bila mlajša, pač prišla k nama do postelje, rekla lulat, smo šli lulat, pa nazaj spat..potem pa sem ugotovila, da če svoj kakav spijeta vsaj dobro uro preden gresta spat, ne rabita lulat ponoči..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2011 10:04:21   
ksenjaka
Meni se zdi ideja od Sanele res super!

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2011 10:05:51   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12

Jaz  pa je ne bi silila, da naj ima pleničko..raje se pogovorita, da pač gre ponoči na stranišče (ali kahlico), kam pač hodi. Sicer res ni najbolj fino vstat ponoči, it na wc, pa potem po možnosti ne moreš zaspat nazaj:), ampak se mi pa zdi bolje, kot silit s plenico. Ker ko se otrok enkrat odloči, da je ne bo imel, naj je nima več.
Pa še eno pravilo je - ne ji dajat za pit vsaj kakšno uro pred spanjem..takrat se vam celo lahko posreči, da bo zdržala celo noč..Naša dva sta ko sta bila mlajša, pač prišla k nama do postelje, rekla lulat, smo šli lulat, pa nazaj spat..potem pa sem ugotovila, da če svoj kakav spijeta vsaj dobro uro preden gresta spat, ne rabita lulat ponoči..

pije samo kakav...............včasik je plenica suha,včasik ne

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2011 11:47:50   
kristinaj
ojej.. naša ima 4 leta in gre spat ob 20,30 pa jo dam ponoči okoli 24 ure lulat na školjko pa je zjutraj plenica totalka mokra...

poskusi jo v spanju nest na školjko, da se polula..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
1.3.2011 12:15:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
1.3.2011 12:16:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2011 13:46:25   
PinaNina
Ponoči se pri nas ni obneslo, da bi ga odnesli lulat in, da bi se polulal. Ni šans. Drugače pa, ko ni imel več plenice tudi ponoč, se mu je parkrat zgodilo, da mu je ušlo(problemi v vrtcu-nočna kompenzacija). Pa smo uvedli nagrado (malo) toliko, da je imel občutek, da se splača potrudit. Nagrada je lahko simbolična (npr. nalepkica). Je pomagalo. Pa kadar želi še požirek pred spanjem ali ponoči, se je naučil(smo naučili), da mora iti lulat.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2011 14:43:17   
barni
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

Sicer pa lahko poskusiš da ji oblečeš spodnje hlačke in v mullerju kupiš tiste vložke za v pleničko. Mogoče bi se sama sebi zdela večja frajerka če bi bila v spodnjih hlačah. Lahko pa psokusiš s pleničkami ki so kot sp. hlače, tudi v mullerju.

Kakšni so ti vložki za v spodnje hlače? Jaz bi to poskusila pri naši, ki bi prav tako rada spala brez pleničke, pa je vseeno plenička vsako jutro polulana. Koliko pa zdrži tak vložek? Zadnje čase se mi zdi, da je plenica polulalana manj kot običajno. Trenutno jo oblačim v hlačne plenice iz DM. Samo bi raje te vložke, če se obnesejo. HVala za info, če katera to uporablja.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.3.2011 2:47:00   
sani1
Pozdravljena!

Berem in bi ti jaz dala še svoje osebno mnenje.
Če se je tvoja hčerka odločila, da noče imeti več plenice ponoči jo upoštevaj.
Prvo se z njo pogovori in ji že zvečer ne daj gor plenice.
Vedno pred spanjem naj gre lulat. Seveda se bo na začetku mogoče parkrat polulala v posteljo ampak potem se bo pa počasi zbudila in boš pač ponoči vstala in šla z njo na WC če bo to potrebno.

Ji pa ne omejuj nobene pijače in če želi zvečer pit ji pač daj za popit.

Se mi zdi, da smo mi starši tisti, ki se nam včasih "ne ljubi" in si stvari naredimo na komot in potem imajo otroci plenice do 5 leta... user posted image

Pa to, da jo v spanju nosiš na WC user posted image tega nikar ne počni...

Boš videla če se je tvoja hči odločila tako je tako prav ona že ve, kaj je prav in kaj ne....

Veliko uspeha!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
2.3.2011 9:00:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2011 9:15:10   
leo**tia
no da javim kako je stanje.,že 3dni plenička zjutraj suhauser posted image ..včeraj je spala od 22ure pa do drug dan do pol12user posted image .....in plenička je bila suha.......ampak zato kerm noče pit...zelo slabo pije,čez dan hodi lepo lulat....zakaj noče pit pred spanjem,ne vem...a mogoče ve da se bo potem polulala???

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 22:11:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu leo**tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.3.2011 22:23:03   
sanelaa

no da javim kako je stanje.,že 3dni plenička zjutraj suhauser posted image ..včeraj je spala od 22ure pa do drug dan do pol12user posted image

.....

Od 22 do pol 12........user posted image user posted image user posted image user posted image  A takšni otroci obstajajo ali kaj?

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?