|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prednosti EA
12.8.2005 14:36:12   
Meggi

Naj povem, da po branju vaših postov se glede na moj 27 teden, že malo obračam na način poroda.

Pri prvi princeski sem se matrala 10 ur, naztadnje imela še vakum- tak da mi je priznam zdaj v kosteh malo strahu.

Vse umetne popadke (rodit na idejo gin- nikoli več!), čutila res auuuuuuuuuu.

Za epiduralno bi se kar odločila, ker bi rada prisebna čutila prvič otroka ob sebi. Prvič sem bila tako izmučena da sem temu ušla.

Zanima me še ali ti dajo v Celju otroka takoj nagega k sebi ali ga gredo najprej rihtat. Ali je dobro, da prideš kdaj prej do porodne si ogledat ali v pogovor s katero od sester? Ali ati rabi če je že prvič bil pri porodu zraven spet čez "šolo" it?

Koliko se plača nadstandardna soba v Celju?

Ali vam je ok da imate že v bolnici polno sobo obiskov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prednosti EA
12.8.2005 20:42:37   
Annny
Mislim, da ti v katerikoli porodnišnici otroka dajo takoj po rojstvu najprej na trebuh...čez nekaj časa ga umijejo in toplo zavijejo, potem pa ti ga spet vrnejo.

Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prednosti EA
12.8.2005 23:49:45   
kati1
ojla

jaz bi na tvojem mestu se zmenila za EA ... če ne drugega bo boš še dodatno pod stresom (strahom) zaradi prvih izkušenj s porodom ... če v celem "razvitem" svetu - torej vsa zahodna Evropa, Amerika, Anglija - uporabljajo EA kot prvo izbiro že vrsto let, potlej že je nekaj dobrega na tem!

lp, K

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prednosti EA
13.8.2005 10:52:04   
Annny
Tako, kot je Kati napisala- tudi jaz sem rodila z EA, prav nič me ni bilo strah, vse je bilo popolnoma brez bolečin, ne jaz ne hčerkica nisva bili prav nič utrujeni- fantastično!!

LP:rozica:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prednosti EA
13.8.2005 14:39:23   
leah
Ne vem no meni so pa tamalo najprej oblekli in umili, ker me je doktor med tem šival.Rodila sem pa v Postojni.
Kar pa se tiče EA_je fajn ja ker ne čutiš bolečin oz popadkov, čeprav meni osebno so bili popadki manj boleči kot pritiskaje.
Je pa res, da sem imela jaz definitivno zaradi EA probleme z lulanjem.Praktično 3 dno nisem imela občutka za lulat, tako, da so me po cevki praznili.
Naslednjič grem definitivno BREZ EA!!Ker ni hujšega od tega kar sem preživljala te 3 dni.Kaj bi takrat dala, da bi se , se opravičujem izrazu-pošteno "uscala":)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prednosti EA
13.8.2005 20:20:55   
Annny
Leah, jaz tudi nisem čutila, kdaj moram lulat- ampak samo nekaj ur po porodu. Drugače je bilo OK.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prednosti EA
14.8.2005 11:37:46   
leah
No potem pa je to najbrž res od EA.Samo, da jaz sem čutila, da me lulat in sem imela fuuullll otečen mehur, ampak pritisnit nisem mogla.Kot bi imela vse omrtvičeno.
Najbrž tud zaradi lokalne,ki so mi jo vbrizgali okoli nožnice:zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prednosti EA
14.8.2005 13:53:21   
polona2
Jaz nisem imela podobnih težav:zmeden:.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prednosti EA
15.8.2005 21:23:40   
Neli1
Meni osebno vsi priporočajo EA (sem v 22 tednu).
Od septembra naprej naj bi se bilo mogoče v Celju, seveda proti plačilu, dogovoriti za EA. Do sedaj si namreč moral imeti srečo, da si naletel na anestezista, tudi če si se vnaprej dogovoril, si moral imeti močne veze, da ti je bil takrat na razpolago.
Porodno sobo si lahko ogledaš v okviru materinske šole oz. naj bi bil vsak torek ob 13 uri dan odprtih vrat.
Nadstandardna soba znaša 4.000 SIT/dan in jo je možno rezervirati na dan prihoda v porodnišnico.

O obiskih sem tudi sama veliko razmišljala. :sloncek:
Prijateljica je predkratkim rodila in imela non stop polno sobo. Bila je utrujena, zmedena... Mislim, da je bolje, da ti dajo malo zadihat in se obiski potem vrstijo doma, seveda max. en kratek obisk na dan.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prednosti EA
16.8.2005 18:04:49   
Pupica
Jaz sem sicer rodila na Jesenicah z EA. Superca:bravo::bravo:Raje še 100 x rodit, kot 1 x k zobarju. Je huje, verjemi!:)-

Polno sobo obiskov, si pa ne boš želela, verjemi mi da ne. Mene so en dan presenetili, in jih je blo celo :morje: v sobi. Nič nisem imela od tega:(
In ko so vidli, da so me preokupirali, so vsi naenkrat šli:((

Bolje je, če po 1 ali 2 prideta za 5-10 minut.Naj te prej pokličejo, ali počakajo v predverju.

LP in lep porod9nebesa

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?