|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne delamo, ampak kaj pa če se je prijelo??
28.2.2011 19:01:07   
Mrs.X
Pozdravljeni.

Že nekaj časa berem vaš forum, sedaj sem tudi sama postala vaša članica. Zanima me sledeče...Tečko imam točno vsakega 9.ga v mesecu; doma imamo že 4.letnikka,ki tudi ni bil načrtovan....otročka ne načrtujeva in uporabljava kondom,a smo se po 15.02. skoraj vsakič malce igrali z metodo "ven"user posted image in zadnje dni se jaz počutim čudno...

Čutim krče kot 3dni pred prihodom tete user posted image velikokrat grem na WC, pogosto sem utrujena. Merim si tudi BT in tudi ta je ostala povišana na 37,8. Pa naj še enkrat dodam ne načrtujemo otroka ampak danes sem začela razmišljati kaj pa če se je prijelo ???

Kakšna so vaša mnenja ??

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne delamo, ampak kaj pa če se je prijelo??
28.2.2011 19:15:47   
hubi
Če se je prijelo, boste imeli čez 9 mesecev še enega neplaniranega otroka.user posted image
Če se pa ni, pa začni uporabljati konkretno zaščito ali kontracepcijoda se situacija ne bo ponovila. 

(odgovor članu Mrs.X)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2011 19:32:37   
Najaa
Ja... otroščka boste meli, če se prijelo. Kaj ti ni jasno?

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2011 19:33:02   
Precious
Dobro da ti je user posted image
ja,če se je prijelo se pač je,se pa še dalje igrajtauser posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2011 7:18:25   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja... otroščka boste meli, če se prijelo. Kaj ti ni jasno?

ti to res al kak???? ma neb si mislala ej...user posted image user posted image

ok, kulk si stara, puža? če se je prijelo, dobite čez kakšnih 8 mesco pošiljko, drgač pa tak kot pravi predhodnica, se pa špilita dalje. jaka logika, a?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2011 11:53:01   
kristinaj
če se je prijelo... sej veš kaj sledi... user posted image ...user posted image

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Mrs.X)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2011 17:50:20   
Mrs.X
user posted image Smešno, vprašaš za mnenje dobiš pa ....(no z takimi komentarji se mi ne da ukvarjati)user posted image

Naj malce bolj jasno napišem-potihoma si že oba želiva otročka,ampak sva planirala resno začeti delati na user posted image konec leta.

Sem pa problemček oz. ni problemček ampak mojo skrb glede počutja omenila dragemu in sem dobila vtis da pa je on 101% pripravljen na novega člana družine in je v enem stavku celo omenil, da naj ne bom nestrpna ker mogoče bova starša čez 8,5mesecevuser posted image

Aja pa da ne pozabim, odgovori za :

hobi jaz nimam nobene zaščite-seveda razen kondoma, ker sem dec.08 zanosila kljub zaščiti, ki je kao 99,9% sigurna(pa niso to tabletke) pa se je žal končalo slabo za user posted image

butt3rfly stara sem malo manj kot 30 user posted image vem, da kdor se z ognjem igra se tut opeče,ampak kot sem že rekla si ga oba potihoma želiva...

No ampak kljub temu,al rata al ne me tist mali molj v meni vrta...Po pogovoru z dragim si želim da se opečeva user posted image

< Sporočilo je popravil Mrs.X -- 1.3.2011 17:51:00 >

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2011 11:28:13   
barbara_s
Sori, ampak ne razumem te čist dobro... Ti menstruacija ŽE zaostaja al sam misliš, da ti bo? Bazalna temperatura je povišana od včeraj al že 20 dni?

Ja no, itak: al si/boš noseča pa boš to s testom ugotovila; al pa nisi pa boš ugotovila, ko dobiš menstruacijo. Kaj druzga pa itak ni za pisat...

Aja, pa če si že meriš bazalno temperaturo: pol pa itak veš, kdaj ti ni treba uporabit kondoma in ne rabiš "ven-metode"... (Eh, še mal manj razumem... :D)

< Sporočilo je popravil barbara_s -- 3.3.2011 11:29:35 >

(odgovor članu Mrs.X)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2011 18:41:18   
hmm...
Če se je prijelo, se boš vsaj naučila odgovornosti (zaščita).
Upam.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2011 21:09:45   
deveta
Mrs.x: sem nestrpna skupaj s tabo. Vem kako se počutiš. Sem že par mesecev na podobnek kot tiuser posted image .
Imam doma 9 mesečno dojenčico in nameravava imet še enega samo ne še zdaj, ampak čez kake 2-3 leta. Vendar dokler nimaš M ne moreš po kontracepcijo. Kondom pri nas skoraj nekako odpade, ker ga mož me mara (je reku, da je to isto kot liziko z ovitkom jestuser posted image ). Tako, da tudi midva "paziva". No zdaj pa sem končno šla po tabletke, po treh M. Vendar se morava še en mesec "pazit" user posted image  in počakat prvi da M za prvo tabletko.
Ker mi vsak mesec zamuja (zelo neredni ciklusi) sem vsak mesec v dilemi in hecava en drugega kako bo, če se je kaj primlo. Ampak, glede na to, da reskirava sva pripravljena sprejet posledice. Če bi zanosila bi donosila in dojenček bi bil (sicer ne načrtovan) ampak kljub temu zaželen.

kako bo s tabo boš videla 9 v mesecu (al bo al ne bo rdečega obiska), že čakam kaj bouser posted image . To pogosto odpravljanje na WC je bil tudi pri meni znak. Me je sodelavka spraševala, če sem si prehladila mehur, ker me je vsako uro zmanjkalo. No pol sem zvedla, da je nekaj v trebuščku. Je bil pa prvi otroček načrtovan in smo kar nekaj mesecev delali na njemuser posted image .

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 22:13:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?