Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: brazilska depilacija 21.3.2011 20:39:06
|
|
|
|
j.b.
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi IZVIRNO SPOROČILO: deveta Zdaj je kolegica (kozmetičarka) nabavla eno posebno smolo in neki drugi grelci so. Kaj pa vem, se ne spoznam dosti na te lepotilne stvari. V glavnem, baje da je to en malenkost drugačen postopek kot navadno klasično voskanje in skoraj nič ne boli in me je prepričala da poskusim. Na to hodim jaz, je bolš kot klasično voskanje, kjer ti potem nalimajo trakove in vlečejo dol. V grelcu se vosek raztopi, potem ga s palčko nanese na kožo, ko se strdi ga pa potegne dol. Mene sicer ne boli nič manj kot prej , ampak zdej k smo rodile itak ni panike, baje je to najhujša bolečina . Pa še bolš dlake popouli, ne vem ali jih bolje potegne ven s korenino, ampak meni dlje drži. auuuuččččč si sploh ne upam predstavljat koooolk to boli Men bi blo pa nerodn, pa sej vem de G notr dobesedn bulji (pa še starejšga možakarja mam ), ampak vseen brazilska- nevem Kt je rekla deveta, glede punčkastega počutja, a se je ker počutila tako? Aja pa še to, u porodnišnici ti itak pobrijejo samo predel pod nožnico, tam kjer je presredek, ostala goščava jih ne moti
|
|
|
|
RE: brazilska depilacija 7.4.2011 13:24:06
|
|
|
|
happymummy
|
no,jaz sem bila ravno v torek na brazilski. Sicer je to itak moja stalna praksa,ampak zdej res nisem že dolgo pulla kocin,tko da sem bla kot medo. me je pa mal bolj bolelo kot ponavadi. mogoče zato,ker me je bilo malo strah,ker sem bla tam s trebuhom... ne vem. ma ni blo sile. pa še drug mesec bom šla še nekrat,tolk da bom za porod brez kocin al pa vsaj s čimmanj njih. sicer sem se pa depilirala tudi celo prejšnjo nosečnost, pa ni bilo nikdar nič narobe. ne vem zakaj naj bi bilo. meni je brazilsak zakon. sicer si eno majhno črtico pustim,ker če bi bilo čist golo bi se tut jaz počutlak ot ena punčka. populjo pa tut kocine tam okol riti. tko da ne bojo me nič brili v porodnišnici. glede počutja pa,meni ni panike.me ni nič sram. mislim pa tudi,da kozmetičarke ne gledajo kako rit imaš in če maš kej celulita al ne,ampak se osredotočijo na kocine. najbrž pa so vajene tut vsega boga. tko ku ginekologi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?