|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odvajanje blata do 8x na dan
26.2.2011 20:53:19   
simona 2010
Pozdravljeni. Moj sinko je star eno leto in že kakšne tri dni odvaja blato v eno, tudi do osem krat na dan. Več ne vem kako bi opredelila blato en krat je kašasto nato že spet bolj tekoče.Takoj ko poje se pokaka.user posted image  Sva bila pri dežurnem in pač pravi da je viroza. Jaz pa očitno nisem prepričana da je to viroza ,ker se nama to dogaja že kar lep čas. Se pojavi in že spet zgine. Mislila sem da so zobki,ampak čedalje bolj me skrbi. A ima katera kakšno takšno izkušnjo. user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 26.2.2011 21:43:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odvajanje blata do 8x na dan
27.2.2011 11:05:14   
Precious
Črevesne okužbe lahko trajajo tudi do 2 tedna. Č bo več kot 2 tedna driskal odnesi blato v laboratorij.

(odgovor članu simona 2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2011 11:23:23   
ninčy
Pri nas je trajalo več kot 2 tedna, brez posebnega razloga. Svetovali so mi čim manj mleka in dodajati probiotike. Naravno pomagajo suhe borovnice, prežganka, tudi jogurti ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2011 11:52:16   
inč
oj,

tudi mi smo imeli podobne probleme...moja pupika je stara 17mesecev...in je bil tudi sam jok in trd kakec...
potem pa sem ji začela dajat (po priporočilo zdravnice) probijotični jogur EGO in frutabelo...začela pa sem kupovati tudi domače mleko, ki ni niti malo posneto, kar zelo pomaga pri prebavi...

probaj

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2011 11:53:48   
Precious
inč bolj temeljito preberi. NImajo težav z zaprtjem,ampak z odvečnim odvajanjem beri driskouser posted image

simona lahko pa poskusiš z preharno brez laktoze. Samp prej bi jaz odnesla blato na analizo. Če ne bo nič pa pojdite na prehrano brez laktoze. Mogoče je pa laktozna intileranca

< Sporočilo je popravil Precious -- 28.2.2011 11:55:13 >

(odgovor članu inč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2011 11:56:00   
inč
pardon...napačno sem vnesla odgovor...

(odgovor članu inč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2011 11:58:35   
Precious
Se zgodiuser posted image

(odgovor članu inč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?