Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako pogosto ime je Sara 26.2.2011 12:57:11
|
|
|
|
jakaracman
|
Tabela 10: Najpogostejša osebna imena prebivalcev, Slovenija, 2001–2009 Za to obdobje je zna~ilno, da so novorojen~ki naj- pogosteje dobivali kratka imena; deset_ najpogostej{ih `enskih imen je imelo najve~ {tiri ~rke, med deset_imi najpogostej{imi mo{kimi imeni pa so samo tri imena sestavljale ve~ kot {tiri ~rke (Alja`, Matic in David). Vsak ~etrti de~ek in vsaka ~etrta deklica, ki sta bila rojena po letu 2000, sta bila poimenovana z enim izmed deset_ih v tem obdobju najpogostej{ih mo{kih oziroma `enskih imen. Posebej velik je bil dele` de~kov, ki so dobili ime Luka (tako se namre~ imenuje vsak {estindvajset_i de~ek, rojen v zadnjih devetih letih). Vrstni Moško ime red (mesto) 1. Luka 2. Jan 3. Nejc 4. @an 5. @iga 6. Nik 7. Alja` 8. Matic 9. Miha 10. David Vir: SURS @ensko ime Nika Sara Eva Ana Lara Lana Nina Zala Maja Maša Kot vidiš je na 2 mestu.
|
|
|
|
RE: kako pogosto ime je Sara 26.2.2011 13:37:20
|
|
|
|
kajalin*
|
Na našem koncu (savinjska) je deklic po imenu Sara ogromno
|
|
|
|
RE: kako pogosto ime je Sara 26.2.2011 14:44:42
|
|
|
|
fluf
|
http://www.stat.si/imena.asp Število žensk z imenom SARA: 6.431 (ali 0,6 % vseh žensk) Med vsemi ženskimi imeni je ime SARA po pogostnosti uvrščeno na 39. mesto.
< Sporočilo je popravil fluf -- 26.2.2011 14:45:46 >
|
|
|
|
RE: kako pogosto ime je Sara 26.2.2011 23:03:57
|
|
|
|
krtek 1
|
zelo pogosto.če te muči pogostost imena in ti je všeč,pa se odloči za ime Zara.Je zelo podobno in jih je veliko manj.
|
|
|
|
RE: kako pogosto ime je Sara 27.2.2011 12:00:05
|
|
|
|
lananai
|
A nisi ti že 15000x spraševala o imenu Sara? Ko so meni dajali ime, sem bila skor edina, zdej jih je pa že ogromno.
|
|
|
|
RE: kako pogosto ime je Sara 27.2.2011 16:10:53
|
|
|
|
koala.cek
|
jah kar veliko jih je. statistika tudi nekaj pove. osebno me to ne moti. če mi je ime lepo in je pač to to, potem se brigam za vse statistike. pa naj bo redko, pogosto, manj pogosto, bolj pogosto, ....intd..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?