|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj namig za nedeljski izlet
25.2.2011 17:20:41   
ksenija12
Če bo kdo brez idej za 'nedeljski' izlet, tokrat priporočam, da se morda odločite za obisk katere od učnih poti po Sloveniji. Za tiste, ki jih manj poznate, najdete njihov opis po regijah tukaj: http://www.natura2000.gov.si/index.php?id=84
Prejšnjo nedeljo smo izbrali Pliskino učno pot - vas Pliskovica (Sežana) in znova sem se spomnila, kako super so te učne poti (sicer smo obdelali že dobršen del na seznamu:) Kar je nam všeč, je, da potekajo večinoma po naravi (gozd,travnik), da so domiselno markirane (ovčka, rožice, bele stopinje, kar blazno navduši otroke, ko morajo iskati pot naprej), da praviloma niso obljudene, da so primerne skoraj v vseh letnih časih in nam učne poti pridejo zelo prav v zimskem času..Opremljene so z info tablami, kjer piše kaj o živalih na tem območju, kar naša dva zmeraj pritegne..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj namig za nedeljski izlet
25.2.2011 21:33:59   
krtek 1
HVALAuser posted image

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2011 15:22:02   
katjes
Hvala za ideje!
Zanima pa me, kakšne so kaj možnosti sprehoda po teh poteh z vozičkom!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2011 13:24:57   
ksenija12
Najprej glede vozička - zlagala bi se, če bi rekla, da so te učne poti primerne za vozičke. Res je, da potekajo večinoma po ravnem, ampak je to pesek, ponekod ozka steza..Katjes, mogoče vzameš otročka v pestunjo ali nahrbtnik, pa jo mahnete? Bom pa pogledala, če se spomnim katere, ki bi bila za voziček.

Mi smo drugače ta vikend 'obdelali' Mašunsko gozdno učno pot. Kratka-1800m in krožna. Nam je bila zanimiva predvsem zato, ker je to območje medveda,risa..že ob parkirišču pri gostišču je zunaj medved izklesan iz lesa. Naša dva uživata v zgodbah o tem, koga lahko srečamo, kdo živi na tem območju, tak da smo že doma prebrali priročnik Srečanja z medvedom, ki govori o tem, kako ravnati, če ga srečamo..še celo sama sem se veliko naučila o medvedih:) in smo se pogumni odpravili v gozd..Na poti smo si ogledali tudi MEDVEDJI BRLOG, ki je zapuščen, zraven je tudi tabla z opisom..Fino je bilo, ker je bil še sneg in so se v snegu videle vse stopinje divjih živali (srnjadi, kužkov...)Potem je tam postavljena tudi tabla z opisom stopinj risa, psa.. Vmes smo videli tudi vrano, ki si je delala gnezdo in kar kričla na nas, tako da je bila pot polna doživetij. V nedeljo jo mahnemo na Ptujski karneval, tako da bomo obdelovali Ptuj z okolico:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?