picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Zakaj pa misliš, da se zgovarja? Če sta zmeraj skupaj, to pomeni potem, da te ne vara...al kako? Kje pa je v službi? Mogoče pa ima v službi kako? Kaj bi lahko bil razlog za stres? Kaj on pravi o tem, zakaj točno je pod stresom? In kakšna blokada se mu naredi v glavi, glede česa? A si mu povedala, da te to moti in da bi rada, da nekaj naredi na tem? Aha...berem, da on pravi, da rabi samo čas...Koliko časa pa? Vprašaj ga, kaj točno želi on od tebe v tej situaciji. Kaj on misli, kako mu lahko pomagaš. narobe sem se izrazila. Sem taki občutek dobila, kot bi ga trenutno ne tako privlačila. Mogoče sem preveč razcartana. Ne vem. Zaposlen je podjetju, kjer so sami moški, tak da vem, da nima druge tam. je pa problem, ker je trenutno na čakanju že pol leta. Pravi, da ga to v podzavesti bega in mu ne da miru. Ok, saj bi verjela, vsi imamo probleme, jaz bi v takem primeru želela še več opore in bližine partnerja. Sem mu povedala, da sem jezna, sva nekako na bojni nogi, ker sem mu rekla da nimam smisla se ukvarjat z njim, dokler bo takole. Pravi, da ga nočem razumet in da me ljubi. Hm...to da je na čakanju zna bit, sploh za moškega, po moje zelo stresno...Moški imajo nekje globoko v sebi še vedno informacijo, da so oni tisti,k i morajo preživet družino, če ne niso dobri moški. Mogoče je to povezano tudi s spolnostjo...če me razumeš na kakšen način mislim... Zakaj pa si jezna na njega? Oz. od kje misliš, da izvira tvoja jeza? Se počutiš zapostavljeno? Se ti je zamajal občutek lastne vrednosti, ker misliš, da mu nisi več tolk privlačna in potem odreagiraš z jezo? Probej mal raziskat svoje občutke-KAJ dejansko sploh občutiš...potem boš tut bolj vedla, kaj se dogaja s tabo, da odreagiraš z jezo. Ker po moje ga tvoje reakcije sam še bolj obremenjujejo in je to zanj še slabše. In težje, če ne čuti tvoje podpore.