|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kr nekaj :S
24.2.2011 20:47:04   
Anonimen
no, kaj takega se mi še ni dogajalo, zato res ne vem pri čem sem... kje naj sploh začnem? Najboljše, da pri tem, da sem v nedeljo (cca 4 dni do predvidene M) imela vse znake, da bo prišla M. Bolečine take kot pri M, vmes sem imela (le ENKRAT!) rozast izcedek na hlačkah - nato tisti dan in do danes NIČ. Tudi bolečine so popolnoma izvenele do danes. Zadnje dve noči se po 2x zbujam, da grem lulat - to s mi še ni dogajalo, kvečjemu sem se 1x na teden zbudila mogoče 1x ponoči, sicer se sploh ne zbujam ponoči za wc... v ponedeljek sem naredila tudi test, na katerem se zares zelo slabo vidi druga črtica, res moraš dooobro pogledat, da se kaj vidi... znova ga še nisem naredila... no danes sem imela pa spet cel dan ta občutek, da bo prišla M, tudi glavobol sem imela celo popoldan, ki pa se je sam od sebe nehal, prav tako kar močne bolečine v predelu križa oz. trtice, user posted image , zdaj trenutno pa ni niti tistega občutka, da bo prišla M in tudi M še ni... se je pa danes pokazalo spet zelo malo - samo na wc papirju rozastega izcedka.

ne vem kaj naj si mislim.... kaj naj pričakujem, verjetno prihod tete M, ki me ta mesec že pošteno jezi user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kr nekaj :S
24.2.2011 21:24:02   
SILVA
Ponovi test še enkrat jutri zjutrajuser posted image  in poročaj.
Držim pesti za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2011 21:29:13   
m_o_i
jutri bo druga crtica mocnejsa user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2011 21:47:52   
Sladkorna vila
Imam povsem enake znake. Bolečine kot pred menstruacijo, boleč križ, nenehno lulanje, tudi ponoči. Je pa pri meni plusek dobro viden :). Ponovi test jutri zjutraj ali pa konec tedna in držim pesti da ugledaš 2 lepi, močni črtici :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2011 8:22:25   
skrvavca
V parih dneh ti mora pokazati user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sladkorna vila)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2011 8:57:17   
Anonimen
Zaenkrat še ni sledu o M, čeprav so se bolečine, ki jo ponavadi napovedujejo že vrnile user posted image , zraven pa tudi rahla slabost, verjetno živci user posted image . ko naredim test se javim user posted image držite pesti.

(odgovor članu skrvavca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2011 9:23:12   
skrvavca
Jaz upam, da ti lahko user posted image , vendar  pazi. Februar ima malo manj dni, da ne bo zaradi tega user posted image  šele nekje v začetku meseca, potem pa še tvoja psihauser posted image , da nisi preveč v tem, ker potem boš imela popolnoma vse znake user posted image . Jaz jih imam namreč vsak mesec, razen eden mi manjka in to je user posted image  na testu user posted image  pa še do danes nisemuser posted image  .

Drugače pa ti želim vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2011 17:33:00   
Anonimen
Tako je, stanje še vedno isto, user posted image še ni, test (FS) pa je pokazal isto kot prejšnji v ponedeljek - zelo bledo črtico, da jo je treba z lupo iskat... - po moje samo še vprašanje časa kdaj se bo ulilo user posted image

(odgovor članu skrvavca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2011 18:49:48   
SILVA
Naredi clear blue, bo sigurno plus videt iz avionauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2011 10:40:21   
Anonimen
še vedno ni user posted image . CB ne bom delala, imam še en FS, če je danes še ne bo ga jutri nardim. CB pa če je še čez 5 dni še vedno ne bo. Ampak sumim, da bo danes prišla... user posted image

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2011 14:15:48   
Anonimen
Anonimna, jaz imam tudi take težave, v torek zjutraj sem naredila test, s prvim urinom, komaj vidna črtica, potem v četrtek čez dan, še slabše vidna črtica, tako da sem v petek na tešče ponovila test, pa je sicer močnejša črtica kot v torek, samo še vedno ne taka, kot sem pričakovala. Jutri zjutraj bom ponovila test, imam še en FS. Malo me skrbi, da ne gre za IMN, kjer hormon počasneje narašča.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2011 11:15:26   
Anonimen
anonimna - avtorica teme - se javljam user posted image . Da se je danes ulila kot za stavo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.