Gina
|
Kaj naj ti rečem.... odgovor ločliti se ali ne ločiti se, veš samo ti. Koliko lahko greš čez to, da se je tvoj zanimal še za kakšno, pa odgovor, zakaj se je sploh zanimal za kakšno, vesta le vidva in le vidva vesta, koliko vaju je to prizadelo. Pri meni je bilo to pika na i, trenutek, ko sem se zavedla, da med nama resnično ni več rešitve. Že prej ni bilo ok, kregala sva se, ker sva imela različne vrednote in različne reči sva pričakovala od drugega, take, ki jih en drugemu nisva mogla nuditi. Posledice so bile ne le obupno razpoloženje v družini, pa prepiranje, kričanje...ne bom naštevala. Na žensko niti ljubosumna nisem bila. Brez veze, ni bila ona kriva. Tudi pri vama je sigurno nekaj narobe, kakor je povsod, kjer do tega pride. Ni narobe le flirt, narobe je nekaj v odnosu, sicer do tega ne bi prišlo. Ali to, kar ne klapa, lahko rešita, pa jaz ne vem. Vsekakor pa ni pametno ločevati se, dokler še kaj čutiš. Dokler se ti ne bo do konca zasral, ne boš mogla iti naprej. Jaz bi na tvojem mestu najprej pri sebi razčistila, kaj sploh hočem, kako želim iti naprej. Z bivšim ne moreš biti v "dobrih" odnosih, mislim v smislu prijateljstva. Lahko se razumeš ok, lahko si ne serješ po glavi, frend pa ne moreš več biti. Tako je. Amen. Dobivati se ne moreš, ven hoditi tudi ne. Zakaj le? Vsak moški in ženska sta lahko prijatelja samo v primeru, da ne en ne drugi ne čuti nikakršne kemije drug do drugega. Če eden čuti, je to potem nemogoče. Če razmišljaš, da bi se z njim dobivala, potem hočeš biti z njim. Nisi še razmislila stvari dobro, narobe si to predstavljaš. Ko greš narazen, greš narazen. KONEC je! Če pozabiš? Ne pozabiš, kako je bilo, seveda se spomniš preteklosti, vendar ne v smislu prisotnih čustev pri tem. Odljubiš se, ne čutiš več nič do bivšega partnerja, nič. Če greš naprej? Seveda greš. Pa še ful lepo ti je. Lepše kot prej, prav gotovo. Vsaj meni je. Otroci so srečnejši, odnose z bivšim imam čisto ok, stike z otroki ima urejene, nič groznega, veš. Aja, moj bivši ima še vedno to žensko, s katero me je varal.
|