Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 22.2.2011 15:47:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikjer oče ne rabi potrdila da je lahko prisoten pri porodu!!
|
|
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 22.2.2011 19:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
v lj.poridnisnici mora imeti potrdilo o obiskovanju ms,da je lahko prisoten pri porodu,moral je obveZno obiskovati dva ali tri predavanj,pa se nekaj je bilo za placat!!!!!
|
|
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 22.2.2011 20:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen v lj.poridnisnici mora imeti potrdilo o obiskovanju ms,da je lahko prisoten pri porodu,moral je obveZno obiskovati dva ali tri predavanj,pa se nekaj je bilo za placat!!!!! Ne drži.
|
|
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 23.2.2011 0:47:24
|
|
|
|
KlaraMay
|
Kaj zdaj ? A mora imeti ali ne? Za LJ porodnišnico?
|
|
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 23.2.2011 11:49:59
|
|
|
|
NELY84
|
No ti bom jaz povedala ker sem bila ravno včeraj v materinski šoli z istim problemom.Prvič sem rodila pred tremi leti in takrat mož ni obiskoval materinske šole je pa kljub temu lahko bil prisoten pri porodu, moral pa je nekaj plačati.To je bilo v LJ porodnišnici.In je njegov kolega mislil da bo za njega isto veljalo, lani je dobil punčko, pa niso več dovolili da bi bil prisoten brez potrdila.Tako da so ga poslali domov. Včeraj sem šla vprašati kako je zdaj z tem in so mi rekli da so v LJ strogi in da nujno mora v materinsko, tako da mojega moža čakata dva predavanja in dobi potrdilo.Mislim da je to to.Lepo nosečnost in čim lažji porod.
|
|
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 23.2.2011 12:09:39
|
|
|
|
sazi
|
med 1. in drugim porodom sem imela 3 leta in 1 mesec razlike. 1. sva oba obiskovala MŠ, v 2. nobeden. Mož je obakrat plačal le prisotnost pri porodu.
|
|
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 23.2.2011 12:26:46
|
|
|
|
kobacaj
|
Če je mož obiskoval tečaj prvič, mu velja 5 let in samo plača potrdilo o prisotnosti pri porodu, če pa ni pa bo verjetno moral opraviti vsaj tisti hitri tečaj za očete. Moj mož je 4 leta nazaj opravil tečaj in bil prisoten pri prvem porodu, zdaj pa imam še nekaj dni do PDP in sem samo plačala potrdilo o prisotnosti pri porodu, ker mu še velja .
|
|
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 23.2.2011 19:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
kobacaj,hvala lepa,kaksna pa je cena?LP
|
|
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 10.5.2011 14:38:01
|
|
|
|
taši84
|
pri nama bo 2 leti razlike kar sva hodila v MŠ in sm ga včeri dvignila v leonišču. za plačat je 20€.
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 10.5.2011 14:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
To s temi potrdili je samo puljenje denarja! Moj nikoli ni bil v mš pa je bil z mano pri dveh porodih. Nikoli tudi nič ni rabil plačat. Je pa res, da nisem rodila v LJ.
|
|
|
|
RE: veljavnost ocetovskega potrdila 10.5.2011 21:05:01
|
|
|
|
žiža
|
Ah ta potrdila so meni mal za lase privlečena. Kaj pa če nosečnica ni obiskovala materinske šole, a ne sme it rodit V kranjski porodnišnici naju nikoli niso vprašali po potrdilu, ki ga je mož sicer dobil, ko sva v prvi nosečnosti obiskovala MŠ. V drugi nosečnosti sem jaz sama zaradi svojega lastnega zadovoljstva hodila v MŠ, tokrat pa ni hodil nihče. Rodit bom šla skupaj z možem brez potrdila. Sama prisotnost očeta, mame, sestre, prijateljice... pri porodu pa se plača v vsakem primeru. Pa mislim, da gre predvem za plačilo tistih copatk in haljice. Moj je prvič še večerjo dobil, ker je bila glih tolk ura, pa od poldneva sva bila že v porodni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?