|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za mnenje
22.2.2011 11:29:38   
kiss
Pozdravljene.

Sem v 1.postopku IVF. 15. 2 sem imela prenos enega zarodka. Danes je torej sedmi dan. Že od drugega dne transferja se mi je dogajalo da ko sem šla na wc in sem se obrisala je bil wc papir malo roza obarvan. To je mi je dogajalo enkrat na dan predvsem proti večeru. Ko sem šla zvečer spat sem imela kar močne krče kot da bi hotela dobiti menstruacijo. Zjutraj pa ko sem se vstala bolečin oz. krčev ni bilo več. To se mi dogaja vsak dan le da prejšnjo so noč krči prenehali. Še vedno pa se mi dogaja da ko grem na wc in se obrišem je wc obarvan roza zdaj tudi rdeče. To se mi dogaja ene 2* na dan. 3*na dan po 2 tbl si dajem utrogestan.
Sprijaznila sem se že da to ne pomeni nič dobrega zato se sprašujem če je smiselno jemati še naprej utrogestan. Nekje sem prebrala da te tbl lahko zavirajo menstruacijo.
Sem pa delala za hec že včeraj test za nosečnost in danes zjuraj ki pa je pokazal pozitivno. Kakšna ideja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za mnenje
22.2.2011 11:44:47   
punsha
Hej,
nikar ne obupaj in seveda še naprej jemlji Utrogestan. Dokler se user posted image res ne vlije je vse vredu in nobena stvar nič ne pomeni. Samo pozitivne misli... Hja, testa pa ni fino delati prezgodaj zaradi stopke, ki lahko pokaže lažni rezultat. Počakaj še par dni, potem ga pa ponovi. Držim pesti zate, srečno

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu kiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2011 11:53:06   
Anonimen
možno je, da je pozitivno še od stopke. Test ponovi jutri ali pojutrišnjem in če bo črtica močnejša, potem si noseča. 

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2011 11:59:05   
gigi1
Po vsej verjetnosti gre za vgnezditveno krvavitev. Nekatere jo imajo, nekatere ne. Smo različne. Ponavadi so tako zgodnje krvavitve dober znak user posted image .

Glede user posted image  ti je že predhodnica napisala. Stopka vsebuje hcg. Ta se ohrani v organizmu do 14 dni. Če si imela ET 5. dan - bi to pomenilo, da je danes minilo 14 dni od stopke. Tudi to je dober znak user posted image . Test ponovi čez 2 dni in če bo črtica močnejša ti lahko že čestitamo user posted image  user posted image  user posted image

Pa nadaljuj z utrogestanom!

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 22.2.2011 12:00:47 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2011 12:15:17   
kiss
Pozdravljene,...

Mah ne morem verjeti kakšne optimistke ste. Ko bi imela vsaj polovico takšnega optimizma kot ste ve bi bila na konjuuser posted image .
Gigi1 pojma nimam kdaj sem imela stopko. Vem da sem imela punkcijo 10.2. se pravi da sem imela stopko 8.2. če se prav spomnim. Ja vem da še veliko ne vem ampak sem začetnica. In tudi to nisem vedela da stopka vsebuje hcg. user posted image user posted image Mah me je kar sram da ne vemuser posted image user posted image .

Je pa bila črtica na testu danes močnejša kot včeraj, ampak kot sem rekla da test nisem vzela zares zaradi krvavitev.
Krvavitve pa niso velike. Lahko rečem da je to enih par kapljic, ampak samo na wc papirju, hlačke imam drugače čiste.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2011 19:21:21   
beba75
kiss ti kar pridno dalje jemlji utrogestan, kajti to meni diši po nosečnosti. Poznam punco ki je imela kar izcedke ne samo tako mali kot ti pišeš in ima sedaj že par mesecev starega sina,
Ja jaz sem skoraj prepričana da si srečkauser posted image , le pač več mirovanja imej in se čuvaj, pa tbl. še pridno si vstavljaj.

(odgovor članu kiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2011 10:05:44   
Anonimen
Ja, ja, tole bo user posted imageuser posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?