|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen nujno
22.2.2011 9:28:59   
korinca
Pozdravljene.
Za mano spet kratka pavzica od rr-ja. Sploh ne vem več, če je tu gor še kakšna "tastara" rr-jevka. Upam, da čim manj in , da so ostale vsaj preseljene na prietnejše teme ali pa že pleničke perejo :)
Zdaj pa kratek povzetek : Na otročku delava že dobro leto in prvič nama je uspelo pridelati plusek prejšnji mesec , ki pa se je na žalost končal slabo :(
Po pregledu na uz se je vse lepo uredilo, zato sve pauzirala samo en mesec zdaj imava pa spet zeleno luč.
Odločila sem se, da začnem spet s klomifeni, vendar mi manjkata 2 tableti. Recept bom dobila , vendar se baje klomifena zdaj ne dobi več pri nas. Zaradi narave moje službe mi ne bo uspelo priti do njega, zato vas prosim, ČE MI LAHKO KATERA ODSTOPI 2 TABLETKI , ki jih lahko naslednji mesec vrnem, ko pridem do recepta.

...Hvala v naprej...in čim več pozitivnih misli in seveda rezultatov :)

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 22.2.2011 15:32:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KLOMIFEN NUJNO!!!
22.2.2011 9:38:44   
~Biba~
korinca...a bi si upala od tujke vzet tablete, za katere ne veš ali so v stanju kot originalno zapakirane?
z receptom lahko greš v avstrijsko lekarno....tam plačaš za škatlico...račun hraniš, in ga oddaš skupaj z obrazcem na zavarovalnico, kjer dobiš povrnjene stroške...
pa še odpiralni čas: lekarne( Apotheke) zur Mariahilf v WIDON-u
Unsere Öffnungszeiten: Montag - Freitag: 08:00 bis 12:30 und 15:00 bis 18:00   Samstag: 08:00 bis 12:00http://www.apotheke-wildon.at/
držim pestke, da bo to tvoj zadnji kroguser posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 22.2.2011 9:39:28 >

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2011 9:44:30   
korinca
Živjo Biba!
Med puncami na rr-ju sem se vedno počutila zelo domače in nisem imela kančka nezaupanja.
Lahko dobim recept in vem kje se dobijo zdravila, vendar začnem jutri s prvo tabletko in jih imam le še tri.
V tem času pa ne bom uspela priti do njih. Zato sem mislila, če jih ima katera za posodit...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2011 9:54:49   
lana38
korinca, žal nimam Klomifena. Se pa strinjam s tabo, da smo RR-jevke vredne zaupanja in si med seboj pomagamo. Saj se vidi, kje je tableta, če je v pretisnem ovoju, tudi gor piše rok trajanja. Upam, da se bo katera našla, ki ima višek in ti bo odstopila. Želim, da čimprej zagledaš user posted image  in tokrat srečno do konca.
LP

lana38

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2011 10:30:26   
Arual
Hey.
Korinica piši naslov na zs in ti pošljem imam na voljo celo tablico!!

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2011 10:39:32   
~Biba~
korinca vem kako je to...tudi sama sem iskala ko nora klomifen po lekarnah v sloveniji....tudi meni je že hodila misle po glavi, da si jih "sposodim" a si nekako nisem upala....na srečo sem si lahko zrihtala 1 prost dan v službi, in tako šla po nji v avstrijo....upam, da jih ti pravočasno dobiš.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2011 11:21:58   
olimia
Žal tabletk nimam, ker sem tudi sama zadnje dni urejala za kolegico tabletke.
Jaz sem se z receptom obrnila kar na lekarno v Italiji - navedla jo je rr-jevka mghope,
Govorijo slovensko tko da lahko tut pokličeš pa vprašaš.
email: farmacia.cermelj@libero.it
tel.št.: 040 214 441

Jaz sem jim najprej napisala mail, da imam recept in če lahko tabletke pošljejo in smo se dogovorili, da sem po faksu poslala recept (pazi na izhodno št. iz slo v italijo) in cez dva dni sem dobila tabletke za kolegico. Na recept je imela napisane 3 škatlice in sem s poštnino plačala vse skupaj 19,30. Tako da za takšno vsoto tudi na zavarovalnico potem ni šla.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2011 11:20:57   
Zojatisa
Alo katera potrebuje tabletke Klomifen imam eno celo škatlco viška . lp
Zojatisa@gmail.com

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?