|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   reagiranje na klomifen
21.2.2011 10:52:41   
Anonimen
Punce mene zanima, če je med vami katera, ki ni odreagirala na eno tableto klomifena dnevno, na dve pa je?
Sama sem zdaj 2 cikla jemala po eno tableto, vendar v nobenem ni prišlo do ovluacije. Zdaj v 3. ciklu, sem danes začela jemati po 2 tableti na dan in me je kar malo strah, da spet nebi blo učinka. Če ne prej bomo drugi teden vidli, če je tokrat kaj boljše, vseeno pa se priporočam tudi za vaša mnenja in izkušnje.

Lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: reagiranje na klomifen
21.2.2011 13:04:58   
olana
Kako pa veš, da ni prišlo do ovulacije? Si delala ovulacijske teste?
Možno je tudi, da s klomifenom ni bilo uspeha. Jaz sem ga jemala od samega začetka po dve tableti, super odreagirala, imela kar nekaj foliklov v nobenem ciklusu pa nisem zanosila, ko sem ga jemala, zato sva z ginekologom vrgla puško v koruzo. Je bilo pa zanimivo, da sem kasneje začela jesti koren mace in že v prvem ciklusu zanosila.

Upam, da boš kmalu user posted image , pa srečno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2011 13:32:11   
Agnes27
Olana, kaj je to koren mace in kako se to uživa?

Hvala za info

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2011 16:09:05   
olana
http://zlataleta.com/koren-maca-kaksne-ucinke-ima-na-nase-telo/

Midva sva jo oba jedla 2 kapsuli na dan in po petih letih in 1. postopku umetne oploditve, sva naravno pridelala čudežni user posted image user posted image . Zgubit nimaš kej, je pa že kar nekaj punc, ki so zanosile s pomočjo Mace.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2011 16:30:22   
Anonimen
olana vem da ni bilo ovulacije, ker me je ginekolog spremljal z UZ v obeh ciklusih, zato se je tudi odločil, da dvignema dozo. Joj upam da bo tokrat boljše. Tebi pa iskreno čestitam za user posted image .
Jaz si bom tudi nabavila to maco, ko neham s klomifenom. Zdaj pa si ne upam še zraven klomifena to jest, se mi zdi da bi bilo preveč vsega. Kje pa si jo ti nabavila? Prek neta ali v kaki trgovini?
Hvala za odgovore.
LP

(odgovor članu olana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2011 16:51:51   
Zojatisa
pozdravljene punce!
Moja zgodba o Klomifenu je takšna, jemala sem dve tabletki na dan in sicer eno zjutraj eno zvečir.
Nato imela prvi Uz kjer ni pakazl nekega pozitivneha rezultata apak mi je rekel gin.da je možno da je še prekmal ter mi dal datum za naslednji Uz to je bil danes in mi je pokazal da imam en manši in en 17mm velik folikl nato mi je gin.reku da reagiram na to dozo in da sedaj veselo na delo ter da se zdaj v četrtek spet vidima na Uz.
Upam da bo šlo tako pozitivno dalje. in upam da čim prej zagledamo magične user posted image .
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2011 17:44:08   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

olana vem da ni bilo ovulacije, ker me je ginekolog spremljal z UZ v obeh ciklusih, zato se je tudi odločil, da dvignema dozo. Joj upam da bo tokrat boljše. Tebi pa iskreno čestitam za user posted image .
Jaz si bom tudi nabavila to maco, ko neham s klomifenom. Zdaj pa si ne upam še zraven klomifena to jest, se mi zdi da bi bilo preveč vsega. Kje pa si jo ti nabavila? Prek neta ali v kaki trgovini?
Hvala za odgovore.
LP

Jaz sem jo nabavila od nekega gospoda Matjaža, sem tud na enem forumu vidla številko in sicer 041 230602. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2011 19:23:14   
Agnes27
Olana hvala za link. user posted image user posted image  da vama je uspelo. V katerem ciklu od začetka jemanja korena mace pa si zanosila?

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2011 20:08:19   
olana
Prvi ciklus, takoj! Še pojedla je nisem do koncauser posted image user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2011 20:20:49   
Agnes27
Čist hudo user posted image user posted image user posted image  Sama imam PCO in razmišlam da bi to poskusila s korenom. Brala sm na netu, da je to tut za PCO.
Sori k mam tolk prašanj user posted image  Kako oz. koliko si to uživala? Vsak dan ali pa le del ciklusa?

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2011 7:42:05   
Anonimen
Če ne boš reagirala, ti lahko še vedno povečajo dozo (max je 4 tablete). Jaz sem po dveh reagirala bolj slabo, s tremi pa ok.

(odgovor članu Agnes27)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2011 8:46:58   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: Agnes27

Čist hudo user posted image user posted image user posted image  Sama imam PCO in razmišlam da bi to poskusila s korenom. Brala sm na netu, da je to tut za PCO.
Sori k mam tolk prašanj user posted image  Kako oz. koliko si to uživala? Vsak dan ali pa le del ciklusa?

Jaz sem jedla vsak dan 2 kapsuli brez pavze. Čeprav sem vidla,da na forumih piše da naj ne bi jedla cel ciklus. Ni mi bilo jasno zakaj bi prekinjala, če nikjer nič ne piše, da moram prekinit, saj s tem se izloči iz telesa.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?