|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prezgodaj narejen test?
21.2.2011 10:44:16   
adrianna
Ker ste punce tukaj malo bolj na tekočem me zanima vaše mnenje.
Ovulacijo sem imela med 5.2. in 10.2. Spolni odnos pa 4.2.

V zadnjem letu sem imela menstruacije na 29 do 33 dni (s tem da je bila 33. dan samo enkrat), drugače pa en mesec na 30 dni pa naslednjega na 32, pa spet 30, pa 32.....

Prejšnji mesec sem jo imela na 32 dni. Ta mesec sem jo čakala včeraj. Pa je danes še ni (31. dan). FS je bil danes negativen. Kolikor sem brala naj bi semenčice lahko preživele do max 5 dni in do vgnezditve naj bi prišlo do max 10 dni po oploditvi. Če torej štejem vse maksimalne možnosti bi lahko prišlo do vgnezditve šele okrog 19 ali 20.2. Je to možno?

A obstaja kakšna verjetnost, da je bil test narejen prezgodaj in so vrednosti hormona še prenizke?

Ne bi se rada obešala na znake, ker vem, da jo glava (=beri psiha) lahko lepo zagode. Je pa pri meni tako, da me trebuh pred M zaboli kakšno uro prej in potem jo dobim. Ta mesec pa me že kakšen teden boli kot da bi jo dobila.

Saj vem, je treba počakat pa bom videla. Samo vaša mnenja me zanimajo. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prezgodaj narejen test?
21.2.2011 12:01:55   
zvezdan
ja čisto možno je da si test delala prekmalu. Jaz imam m. točne kot urca in mi je test pokazal pozitivno šele 4-5 dan po izostanku menstruacije. Prej je bil skos negativen ker ni bilo še dovolj hormona prisotnega. Tako da lepo počakaj še par dni. Jaz pa ta čas držim pestke!

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu adrianna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2011 7:21:00   
Anonimen
Nebi bila rada hudobna, ampak ce je danes ze 32 dan, nisi prezgodaj delala testa. Takoj ko si bos dala v glavo, da pac na zalost nisi noseca, bo pritekla tudi M.

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2011 9:41:45   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nebi bila rada hudobna, ampak ce je danes ze 32 dan, nisi prezgodaj delala testa. Takoj ko si bos dala v glavo, da pac na zalost nisi noseca, bo pritekla tudi M.
no to bi bila dobra metoda za tiste, ki si ne želijo zanositi

adrianna morda je test res prezgoden, morda pa  le ne gre za nosečnost, in je test pokazal prav...več kot čakat tukaj ne moreš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2011 9:53:42   
zvezdan

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

no to bi bila dobra metoda za tiste, ki si ne želijo zanositi

adrianna morda je test res prezgoden, morda pa  le ne gre za nosečnost, in je test pokazal prav...več kot čakat tukaj ne moreš

lepa user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?