Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prezgodaj narejen test? 21.2.2011 12:01:55
|
|
|
|
zvezdan
|
ja čisto možno je da si test delala prekmalu. Jaz imam m. točne kot urca in mi je test pokazal pozitivno šele 4-5 dan po izostanku menstruacije. Prej je bil skos negativen ker ni bilo še dovolj hormona prisotnega. Tako da lepo počakaj še par dni. Jaz pa ta čas držim pestke!
|
|
RE: Prezgodaj narejen test? 22.2.2011 7:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Nebi bila rada hudobna, ampak ce je danes ze 32 dan, nisi prezgodaj delala testa. Takoj ko si bos dala v glavo, da pac na zalost nisi noseca, bo pritekla tudi M.
|
|
|
|
RE: Prezgodaj narejen test? 22.2.2011 9:41:45
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nebi bila rada hudobna, ampak ce je danes ze 32 dan, nisi prezgodaj delala testa. Takoj ko si bos dala v glavo, da pac na zalost nisi noseca, bo pritekla tudi M. no to bi bila dobra metoda za tiste, ki si ne želijo zanositi adrianna morda je test res prezgoden, morda pa le ne gre za nosečnost, in je test pokazal prav...več kot čakat tukaj ne moreš
|
|
|
|
RE: Prezgodaj narejen test? 22.2.2011 9:53:42
|
|
|
|
zvezdan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nebi bila rada hudobna, ampak ce je danes ze 32 dan, nisi prezgodaj delala testa. Takoj ko si bos dala v glavo, da pac na zalost nisi noseca, bo pritekla tudi M. no to bi bila dobra metoda za tiste, ki si ne želijo zanositi adrianna morda je test res prezgoden, morda pa le ne gre za nosečnost, in je test pokazal prav...več kot čakat tukaj ne moreš lepa
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?