pixika
|
Pozdravljene! buba1982, iskrica, Dajica, KarinaJ kako kaže? Ste ostale aprilčice ali ste pobegnile k majčicam? wessna, čestitam! tesko, tudi meni je žal, da si imela takšno porodno izkušnjo. Upam, da si zdaj že kaj bolje. Vedve z barcolano sta bili v Postojni, a ne? Res zanimivo, da so vam dali šunko in jajca za zajtrk. V LJ ni bilo ne duha ne sluha o praznični pojedini ... No, pa saj je nisem pogrešala, ker prve dni po porodu niti nisem imela apetita - sem pač jedla, ker so prinesli. Drugače pa je bil moj porod tipičen slovenski oz. ljubljanski - britje, klistir, ležanje od prihoda v porodno sobo do poroda, predrtje mehurja, dodajanje umetnih popadkov, rezanje, pritiskanje na trebuh. Sem pa vesela, da vsaj ni predolgo trajalo - 5 ur v porodni. Marsikaj je bilo verjetno res potrebno, glede na to, kako velik fant se je rodil. Zdaj smo že en teden doma. Malo se še lovimo in navajamo drug na drugega, ampak se mi zdi, da nam zaenkrat dobro gre. Ste že bile na prvem sprehodu? Mi še čakamo, da se očke do konca pozdravijo (ima malo vnete še od poroda) in da se veter umiri. Jaz že komaj čakam, da bom lahko šla na sonček preizkusit voziček. Uživajte pa javite se še kaj.
< Sporočilo je popravil pixika -- 3.5.2011 11:07:38 >
|