Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 20.2.2011 20:01:39
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Zamima saj vem, da se z vsakega imana otroci lahko norca delajo, vem pa za eno Injo, ki je bil zelo nesrečna, ker so ji otroci pravili Inja - svinja , ja, otroci znajo biti zelo kruti, tak, da jaz osebno, bi malo pazila na taka imena, sicer pa kak komu paše... tudi ime Sinja je po moje na enakem to si misliš ti to je razlagala mama deklice, ki ji je tako ime! Kaj si jaz mislim, halo?
< Sporočilo je popravil Zamima -- 20.2.2011 20:02:15 >
|
|
RE: imena na i 20.2.2011 23:00:51
|
|
|
|
lipikica
|
ian je bil v igri in meni ful všeč, ampak ko sem malo več razmišljala- kako ga bodo klicali, za starejše bo kar jan, ker ne bo noben lomil jezika. za pisat bo težje itd, tako da sem opustila to ime. mi je res lepo, vendar ne bi prenesla da bi mi ga klicali jan.
|
|
|
|
RE: imena na i 20.2.2011 23:33:06
|
|
|
|
pety78
|
Ian je Ian, ne vem, zakaj bi ga klicali Jan. Iana, ki ga jaz poznam, ga vsi točno po njegovem imenu kličemo, kot vsi mene Petra.
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 21.2.2011 20:49:41
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Zamima saj vem, da se z vsakega imana otroci lahko norca delajo, vem pa za eno Injo, ki je bil zelo nesrečna, ker so ji otroci pravili Inja - svinja , ja, otroci znajo biti zelo kruti, tak, da jaz osebno, bi malo pazila na taka imena, sicer pa kak komu paše... tudi ime Sinja je po moje na enakem to si misliš ti to je razlagala mama deklice, ki ji je tako ime! Kaj si jaz mislim, halo? potem so pa lahko vsi Denisi-penisi in tako dalje...pa jih poznam in jim nihče ne pravi tako!
|
|
|
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 21.2.2011 20:52:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Zamima saj vem, da se z vsakega imana otroci lahko norca delajo, vem pa za eno Injo, ki je bil zelo nesrečna, ker so ji otroci pravili Inja - svinja , ja, otroci znajo biti zelo kruti, tak, da jaz osebno, bi malo pazila na taka imena, sicer pa kak komu paše... tudi ime Sinja je po moje na enakem to si misliš ti to je razlagala mama deklice, ki ji je tako ime! Kaj si jaz mislim, halo? potem so pa lahko vsi Denisi-penisi in tako dalje...pa jih poznam in jim nihče ne pravi tako! jaz pa poznam enga, k mu rečejo denis penis. nič takega.
|
|
|
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 21.2.2011 22:10:01
|
|
|
|
aprill
|
Inti poznam pupo s tem imenom in je tko srčkana da se ti mora še ime prikupit
|
|
|
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 22.2.2011 15:29:53
|
|
|
|
mayci
|
Inti mi je všeč. Pa Iris je tudi zanimivo.
|
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 22.2.2011 17:34:20
|
|
|
|
mateyka
|
a Inti je staro slovensko ime?
|
|
|
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 22.2.2011 21:48:06
|
|
|
|
lipikica
|
ne inti ni slovensko ime, je pa lepo.
|
|
|
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 22.2.2011 21:48:31
|
|
|
|
lipikica
|
kako se vam zdi Ina?
|
|
|
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 22.2.2011 22:07:34
|
|
|
|
krtek 1
|
tudi lepo,ampak mi je še vedno bolj všeč Inja
|
|
|
|
RE: imena na i in druga kratka stara slo. imena 23.2.2011 9:38:48
|
|
|
|
mayci
|
Meni je Ina všeč, bolj kot Inja.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2011 22:06:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?