Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako povedati prvemu otročku za dojenčka 17.2.2011 7:44:10
|
|
|
|
nadka30
|
mi imamo knjigico DOBILI BOMO DOJENČKA, kupila v pikapolonici lani
|
|
|
|
RE: kako povedati prvemu otročku za dojenčka 17.2.2011 8:07:07
|
|
|
|
anju
|
naš je pa za rojstni dan dobil knjigico Franček in dojenček, a sva mu že prej povedala. prva reakcija je bila odločen NE, zdaj, ko ga imamo pa pokaže večkrat vseh 10 prstov, da jih bomo tolko imeli
|
|
|
|
RE: kako povedati prvemu otročku za dojenčka 17.2.2011 8:08:26
|
|
|
|
lananai
|
Ah, sej 18m otroku lahko pa čisto normalno poveš. Jst naši večkrat omenim, da ji bomo zrihtali bratca ali sestrico. Pa me bolj ignorira. Se po mojem sploh ne zaveda, kaj to pomeni. Pa je stara 21 mesecev.
|
|
|
|
RE: kako povedati prvemu otročku za dojenčka 17.2.2011 8:26:05
|
|
|
|
kristinaj
|
razlike sta 18 m in taki mali lih ne štekajo še najbolje, trebuha pa dojenčka.... ko se mi je fajn poznalo sem ji govorila o dojenčku, da nas sliši itd... ko se rodi je pa druga pesem, ta dojenček zgleda drugače kot si ga predstavljajo in bi ga mečkali, tikali, premikali, cukali za roke, noge, skratka kot da je tista bambola iz trgovine...
|
|
RE: kako povedati prvemu otročku za dojenčka 17.2.2011 9:53:20
|
|
|
|
maktub
|
ja mi smo tudi pred 2 tedni nasemu sedaj skoraj 3 letniku pač lepo povedali da bomo dobili se enega dojenčkal... on pa odločno NE... no pol sem mu vedno bolj začela razlagat o tem.. pa sem mu kazala busija da je tukaj noter da nas poslusa.. in sedaj ko mu rečem a prides pozdravit dojenčka.. hitro pride reče seveda da je sestrica ampak on pravi da je dojenček padu v luknjo( namreč misli daje padu v popek) :) .. no jaz upam da bo počasi to lepo sprejel in da se bo tega veselil čeprav mislim da bo kr veliko ljubosumnje...
|
|
|
| Stran: [1] |
Kontracepcijaпеперутка16Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?Da, vsaj tri mesece prej. (
83%)
Da, manj kot tri mesece prej. (
0%)
Ne. (
17%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!