Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prenehanje jemanja KT sredi cikla 16.2.2011 14:03:43
|
|
|
|
Jada82
|
Hojla! Evo, jaz zdaj jemljem KT, mislim, da je zdaj 5. dan, pa sva se odločila, da bova delala na novem . Zdaj sem pa kar nestrpna, bi rada že začela. Seveda morm do konca jemat KT, torej še 16 dni, pol pa M, pol pa recimo še 1 mesec, da se mi mal telo sčisti .. torej še 2 meseca, preden začneva, pa v prvo je ratal šele v 7. krogu ... Je katera kdaj že kar vmes prekinila jemanje KT? Kaj se je zgodilo? Al to ni zdravo, pa je bolje tud glede zanositve, da mal potrpim in nisem tako neučakana? Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT sredi cikla 16.2.2011 14:07:42
|
|
|
|
Precious
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Hojla! Evo, jaz zdaj jemljem KT, mislim, da je zdaj 5. dan, pa sva se odločila, da bova delala na novem . Zdaj sem pa kar nestrpna, bi rada že začela. Seveda morm do konca jemat KT, torej še 16 dni, pol pa M, pol pa recimo še 1 mesec, da se mi mal telo sčisti .. torej še 2 meseca, preden začneva, pa v prvo je ratal šele v 7. krogu ... - Ni res, da MORAŠ do konca pojest KT,nehaš lahko kadar hočeš,ni treba čakati še 1 mesec. Kt gredo ven iz telesa v parih dneh Je katera kdaj že kar vmes prekinila jemanje KT? Kaj se je zgodilo? Al to ni zdravo, pa je bolje tud glede zanositve, da mal potrpim in nisem tako neučakana? Hvala za odgovore -Kaj bi se pa moralo zgoditi? Ne razumem. če hočeš nehati lahko nehaš,ni treba pojesti do konca.In nič ni boljše niti slabše glede zanositve
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanja KT sredi cikla 16.2.2011 14:29:50
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Hojla! Evo, jaz zdaj jemljem KT, mislim, da je zdaj 5. dan, pa sva se odločila, da bova delala na novem . Zdaj sem pa kar nestrpna, bi rada že začela. Seveda morm do konca jemat KT, torej še 16 dni, pol pa M, pol pa recimo še 1 mesec, da se mi mal telo sčisti .. torej še 2 meseca, preden začneva, pa v prvo je ratal šele v 7. krogu ... Je katera kdaj že kar vmes prekinila jemanje KT? Kaj se je zgodilo? Al to ni zdravo, pa je bolje tud glede zanositve, da mal potrpim in nisem tako neučakana? Hvala za odgovore V bistvu se po prenehanju jemanja KT ne dela pavza zaradi "čiščenja" ampak zato, ker je sluznica maternice zaradi KT stanjšana in se lahko zgodi, da se zarodek težje oz. da se ne more vgnezdit. Zato naj bi se malo počakalo, da se sluznica odebeli. Drugače pa jaz KT nisem nikoli nehala jemati na sredi ampak sem pač jemala tisto škatlico oz.tablico do konca.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.