Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vrtci Ljubljana-Bežigrad 19.2.2004 14:14:06
|
|
|
|
Nogavička
|
Pozdravljeni, sem sicer še nosečnica (26. teden) in moje dete se še lepo crklja in ga/jo nič ne skrbi za vrtec, mene pa malo že, saj bi rada, da moj otrok hodi v kvaliteten vrtec - predvsem so mi pomembne jasli, ker so naše babice malo daleč, da bi ga lahko čuvale. Mi lahko kdo svetuje, kateri vrtec je v bežigrajskem okolišu najboljši? In kako je s čakanjem na prosto mesto - nisem namreč iz Ljubljane, ampak iz Ivančne Gorice. Službo pa imam v Ljubljani, prav tako mož in bo najbolj praktično, da je dete v vrtcu v Ljubljani. Hvala za odgovore. Tea
|
|
|
|
Vrtci Ljubljana-Bežigrad 19.2.2004 14:21:24
|
|
|
|
Mina1
|
Ker si glih napisala LJ-Bežigrad, lahko povem le za vrtec Jelka in enoto Vila znotraj tega vrtca. Zelo hvalijo!!! Moj bo šel jeseni v enoto Vila (tu mislim da ni jaslic), jih ima zato vrtec Jelka in punce pravijo, da je super. Je pa to vse odvisno od karakterja otročka samega. pa-pa
|
|
|
|
Vrtci Ljubljana-Bežigrad 19.2.2004 15:02:24
|
|
|
|
Mina1
|
Preverjeno je za vrtec Jelka in za enoto Vila - pomeni, da je tam za otroka v redu poskrbljeno. Ostale enote pa tudi meni niso po godu iz tega ali onega razloga in tega, kot je napisala Urška. pa-pa-)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?