|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pralne plenice - kako spravte drekce ven?
15.2.2011 22:17:50   
Putka
No, ne ravno drekce. Te seveda s papirčkom vržem v smeti in plenico splaknem, potem gre v koš za umazano. Ampak tiste rumene flekce od kakcev, pa od kreme zapacano - ali v kaj namakate, kak Vanish?

Nočem nekih agresivnih kemikalij uporabljat, ker potem je malo izgubljen point pralnega in eko pa to... Namakanje v kaki sodi bikarboni, kisu?? No, ne pričakujem da bodo snežno bele, ampak je tisti feeling, da niso ravno čiste..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pralne plenice - kako spravte drekce ven?
16.2.2011 8:28:35   
ajataja
Ne vem kako pereš ampak meni ni bilo potrebno nikoli kam namakat samo v pralni stroj pa je šlo vedno vse dol pa tud lepe bele so bile skoz tako da ne vem jih je pa fajn sproti prat ker po nekaj dnevih se ti pa res zasušijo madeži gor.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2011 8:32:20   
sanosan
Pri nas je bilo tako, da smo pred pranjem plenice splahnili, tiste ki so bile malo bolj pokakane, smo malo bolj zdrgnili. Če pa je ostal kakšen flek gor, pa se nisem sekirala. Nisem jih pa nikoli prala z venišem ali čem podobnim, za belo perilo sem kupila Frosh in sem potem s tem prala vse belo perilo. Na vsake toliko sem pa jih oprala na 90 stopinj.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2011 10:56:32   
PinkyGirl
Bambusk ne namakam, bombažne pa fino z vodo prepojim, preden jih vržem v koš za plenice. Ker perem na 2 dni drugače ne gre ven. Včasih še pa malo pozna, ampak me ne moti. Iz bambusk se pa bolje spere (ali pa manj pozna, ker so bež user posted image )

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2011 11:29:43   
nusi
Jaz sem jih po madežu kar z arielom za odstranjevanje madežev namazala, prala sem jih na 60 in dvojno izpiranje. Imam pa bumgenius iz bombaža.Ni ravno najbolj ekološko, samo bolj kot pereš na visoki temperaturi ali opereš večkrat, porabiš več energije.

< Sporočilo je popravil nusi -- 16.2.2011 11:31:18 >

(odgovor članu PinkyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2011 11:35:13   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Nočem nekih agresivnih kemikalij uporabljat, ker potem je malo izgubljen point pralnega in eko pa to... Namakanje v kaki sodi bikarboni, kisu?? No, ne pričakujem da bodo snežno bele, ampak je tisti feeling, da niso ravno čiste..

Probaj tako: stroj naj ne bo poln, recimo na 3/4 poln. V posodico daj prah ali gel in dodaj cca. deci alkoholnega kisa (kar zlij k prahu ali gelu) in daj posodico v boben. Boš videla kako bo čisto. Kis mehča vodo, posledično bo bolje oprano, nič ne bo smrdelo po kisu, verjemi. Tako se meni vse lepo opere, le da ni preveč perila v stroju.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2011 12:23:13   
Putka
Hvala za odgovore.. Vidom, da snežno bele ne bodo nikoli. Imam pa Mothercare-ove plenice in je max pralna temperatura za prekrivne hlačke 40 st, tako da jih ne morem na 90 prat..

posh, perem pa vse perilo s tekočim praškom in kisom, se res super obnese.. Minimalno praška, brez vonja, tako da zaenkrat kakšnega izpuščaja še nismo pridelali.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?