Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pralne plenice - kako spravte drekce ven? 16.2.2011 8:28:35
|
|
|
|
ajataja
|
Ne vem kako pereš ampak meni ni bilo potrebno nikoli kam namakat samo v pralni stroj pa je šlo vedno vse dol pa tud lepe bele so bile skoz tako da ne vem jih je pa fajn sproti prat ker po nekaj dnevih se ti pa res zasušijo madeži gor.
|
|
|
|
RE: Pralne plenice - kako spravte drekce ven? 16.2.2011 8:32:20
|
|
|
|
sanosan
|
Pri nas je bilo tako, da smo pred pranjem plenice splahnili, tiste ki so bile malo bolj pokakane, smo malo bolj zdrgnili. Če pa je ostal kakšen flek gor, pa se nisem sekirala. Nisem jih pa nikoli prala z venišem ali čem podobnim, za belo perilo sem kupila Frosh in sem potem s tem prala vse belo perilo. Na vsake toliko sem pa jih oprala na 90 stopinj.
|
|
|
|
RE: Pralne plenice - kako spravte drekce ven? 16.2.2011 10:56:32
|
|
|
|
PinkyGirl
|
Bambusk ne namakam, bombažne pa fino z vodo prepojim, preden jih vržem v koš za plenice. Ker perem na 2 dni drugače ne gre ven. Včasih še pa malo pozna, ampak me ne moti. Iz bambusk se pa bolje spere (ali pa manj pozna, ker so bež )
|
|
|
|
RE: Pralne plenice - kako spravte drekce ven? 16.2.2011 11:29:43
|
|
|
|
nusi
|
Jaz sem jih po madežu kar z arielom za odstranjevanje madežev namazala, prala sem jih na 60 in dvojno izpiranje. Imam pa bumgenius iz bombaža.Ni ravno najbolj ekološko, samo bolj kot pereš na visoki temperaturi ali opereš večkrat, porabiš več energije.
< Sporočilo je popravil nusi -- 16.2.2011 11:31:18 >
|
|
|
|
RE: Pralne plenice - kako spravte drekce ven? 16.2.2011 11:35:13
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Putka Nočem nekih agresivnih kemikalij uporabljat, ker potem je malo izgubljen point pralnega in eko pa to... Namakanje v kaki sodi bikarboni, kisu?? No, ne pričakujem da bodo snežno bele, ampak je tisti feeling, da niso ravno čiste.. Probaj tako: stroj naj ne bo poln, recimo na 3/4 poln. V posodico daj prah ali gel in dodaj cca. deci alkoholnega kisa (kar zlij k prahu ali gelu) in daj posodico v boben. Boš videla kako bo čisto. Kis mehča vodo, posledično bo bolje oprano, nič ne bo smrdelo po kisu, verjemi. Tako se meni vse lepo opere, le da ni preveč perila v stroju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?