Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 15.2.2011 20:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jajčece živi po sprostitvi iz jajčnika približno 18 do 24 ur, semenska tekočina pa približno tri do pet dni.Priporoča se sex vedno vsakih 2-3 dni. In ne samo v času plodnih dni,saj niti ne veš točno kdaj bodo. Z takšnim sexom :) na 2-3 dni ne zgrešiš ovulacijo.zavedaj pa se da je možnost samo 25 % da zanosiš v vsakem ciklu
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 15.2.2011 20:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno vem kdaj imam O in takrat smno vsak dan(par dni pred O in par dni po), vmes po potrebi , vedno se je prjelo v prvo! 1x sem pri Pušenjaku brala da kok velik semenčec dozori vsak dan al vsako uro(sej ne vem več točno) v modih..tko da ni to res, da dozorijo v parih dneh!
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 16.2.2011 10:21:33
|
|
|
|
ljupka
|
Midva sva pri vseh treh nosečnostih vsak drug dan.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 16.2.2011 21:24:58
|
|
|
|
nusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Točno vem kdaj imam O in takrat smno vsak dan(par dni pred O in par dni po), vmes po potrebi , vedno se je prjelo v prvo! Mogoče tudi dobra volja pomaga
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 16.2.2011 23:33:30
|
|
|
|
hmhmhm
|
oj punce, sm začela uporabljati graf na www.fertilityfriend.com in je super, kr lahko vneseš ogromno podatkov notri in ti tudi analizira cikel. Na tej strani je tudi ogromnooooo informacij o vsem živem, kar bi vas utegnilo zanimati - glede zanositve seveda . Vsem vam toplo priporočam, da si vzamate čas in prečešete to stran. Veliko lepih trenutkov vsem!
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 23.2.2011 14:03:07
|
|
|
|
PIA4
|
Mene pa bolj zanima, če kdo ve kako določiti spol otroku. Ali obstaja kakšna finta ali so to le larifari in se zgodi kakor ti je usojeno. Sicer imam dva in ker si želim še enega bi blo prou lepo, če bi bila tokrat . Drgač pa kr bo bo sam, da bi šlo lepo skoz. Srečno vsem, ki pričakujete oz. boste pričakovali.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 23.2.2011 15:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa v času O moti sluz, ki se izloča, oziroma bolj moti mojega, zato imava v tistem času kar težave, ker ni nekega užitka, posledica tega pa je, da ne pride do izliva semena... Zato se mi zdi, da mogoče celo ne naletiva na pravi dan - se pa trudiva že eno leto in sem že šla na preiskave, ki pa zaenkrat ne pokažejo nič posebnega.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 23.2.2011 15:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
To mi je malo hecno, saj ravno ta sluz vzpostavlja ustrezno okolje za potovanje in preživetje spremijev, poleg tega pa je tudi spolni odnos bolj prijeten in vzburljiv, saj "na suho" za večino ljudi ni prijetno. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa v času O moti sluz, ki se izloča, oziroma bolj moti mojega, zato imava v tistem času kar težave, ker ni nekega užitka, posledica tega pa je, da ne pride do izliva semena... Zato se mi zdi, da mogoče celo ne naletiva na pravi dan - se pa trudiva že eno leto in sem že šla na preiskave, ki pa zaenkrat ne pokažejo nič posebnega.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 23.2.2011 17:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen To mi je malo hecno, saj ravno ta sluz vzpostavlja ustrezno okolje za potovanje in preživetje spremijev, poleg tega pa je tudi spolni odnos bolj prijeten in vzburljiv, saj "na suho" za večino ljudi ni prijetno. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa v času O moti sluz, ki se izloča, oziroma bolj moti mojega, zato imava v tistem času kar težave, ker ni nekega užitka, posledica tega pa je, da ne pride do izliva semena... Zato se mi zdi, da mogoče celo ne naletiva na pravi dan - se pa trudiva že eno leto in sem že šla na preiskave, ki pa zaenkrat ne pokažejo nič posebnega.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v času plodnih dni - kako p... 23.2.2011 17:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ups,.... htela sem dodat, da brez izliva semena itak nima pomena, ker le to je ključnega pomena pri zanositvi. Nevem, čudno mi je to. Kako ga lahko ta sluz moti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?