|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   histeroskopija (1563. nadaljevanje)
11.8.2005 15:10:58   
mihi78
ta mesec sem po :hudicek: naročena na histeroskopijo to pa zaradi ponavljajočih ss (3 x v dveh letih, :duda: še nimam, ampak jih komaj čakam :bravo::bravo::bravo:)
do zdaj mi preko UZ niso nič ugotovili, saj mi je G razložil, da bodo ravno iz tega razloga naredili HSC.
zanima me, če so kateri izmed vas komaj s pomočjo HSC ali kake druge metode ugotovili kako nepravilnost in jo odstranili in ali je kaj pomagalo. :zajcek:
hvala za odgovore pa lep dan, četudi brez sončka! :rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.8.2005 15:20:46   
KMALU
Meni so jo nameravali naredit ta mesec, a sem nepricakovano zanosila in sedaj cakamo kaj bo. En SS sem imela, ampak upam, da se bo tokrat vseeno obdrzalo.
Primear ko bi sele s tem ugotovili nepravilnosti ne poznam.
So pa meni rekli, da mi bodo pred posegom pogledali noter se z neko kamero in ugotovili ali je postopek potreben ali ne.- morda bodo tudi tebi naredili najprej to, potem pa sele histeroskopijo ce bo pac potrebno..

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2005 15:34:42   
Pikipoki
Meni so odstranili pregrado in žarišča endometrioze. Problem pa je tudi v slabem spermiogramu, tako da kljub temu nisem zanosila, čeprav čakamo ...:)

LP:rozica:

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2005 15:35:38   
pika74
Men so s histeroskopijo odstranili pregrado.

Sedaj je skoraj 6 mesecev po operaciji in še vedno brez uspeha. Junija je blo 5 let od prvega poskusa naravnega vbrizganja8). Sam pri meni so še druge težave (fentani jajcevodi). Septembra se postavim v vrsto za IVF.

:miska:

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2005 8:57:14   
najci
Meni so pregrado odstranili po 1ss in ugotovili, da je bila celo 3cm velika, kar se je zdelo veliko tako meni kot kirurgu. To je bilo konec marca, do danes pa nažalost še nič novega. Še pridno :sloncek: in upamo, da kmalu ne bo :hudicek:...
Drugače pa je bila tale histeroskopija zame, skoraj lahko rečem, zelo ''prijetna'' izkušnja. Po ss je bilo to čisto nekaj drugega. Na ginekološki kliniki v LJ so bili vsi tako zelo prijazni. Kirurg se je z vsemi nami, ki smo čakale na op., osebno v pisarni pogovoril en dan pred op., potem pa še enkrat po op. in vse razložil in mi res vlil novega upanja. Bili so zelo strokovni in prijazni. Punce, ki so bile z mano v sobi, pa enkratne, saj smo bile vse na istem, tako da so tisti trije dnevi minili kot bi mignil. Še najhujši del vsega skupaj je tisti odvajalni sirup, ki ga moraš spit en dan pred op...
Veliko sreče!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2005 11:05:52   
mihi78
mene je že kar malo strah, da HSC ne bo nič prinesla in bova spet na začetku, :(:((:(:((:(:((; samega posega me sploh ni strah.
pri meni zanositev sploh ni problem. vedno, ko sva se odločila, sem že prvi ciklus zanosila, ampak po parih tednih je bilo vsega konec:((.
zadnjič mi je G razložil, da po treh ss govorijo že o neke vrste neplodnosti :zmeden:
v glavnem hvalabogu za RR, ker če ne bi se mi že itak zmešalo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
lp :rozica:

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2005 11:10:43   
mihi78
najci ali najči? sprašujem zato, ker imam nečakinjo Najo, ki jo seveda naravnost obožujem :racka::racka:
a je bil to mogoče dr. tomaževič? sicer sem iz ptuja ima pa moja prijateljica zelo dobre izkušnje z njim. njej so pri 20-ih naovedali zelo slabe možnosti za :duda::duda:-septembra bo njena pikica stara 5 let.
podaljšan vikend izkoristite za veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!!
vsem skupaj pa želim, da čimprej zagledate :modri: ali :roza:, saj vseeno katere barve samo, da sta dve!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?