Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
histeroskopija (1563. nadaljevanje) 11.8.2005 15:20:46
|
|
|
|
KMALU
|
Meni so jo nameravali naredit ta mesec, a sem nepricakovano zanosila in sedaj cakamo kaj bo. En SS sem imela, ampak upam, da se bo tokrat vseeno obdrzalo. Primear ko bi sele s tem ugotovili nepravilnosti ne poznam. So pa meni rekli, da mi bodo pred posegom pogledali noter se z neko kamero in ugotovili ali je postopek potreben ali ne.- morda bodo tudi tebi naredili najprej to, potem pa sele histeroskopijo ce bo pac potrebno..
|
|
|
|
histeroskopija (1563. nadaljevanje) 11.8.2005 15:34:42
|
|
|
|
Pikipoki
|
Meni so odstranili pregrado in žarišča endometrioze. Problem pa je tudi v slabem spermiogramu, tako da kljub temu nisem zanosila, čeprav čakamo ...:) LP:rozica:
|
|
|
|
histeroskopija (1563. nadaljevanje) 11.8.2005 15:35:38
|
|
|
|
pika74
|
Men so s histeroskopijo odstranili pregrado. Sedaj je skoraj 6 mesecev po operaciji in še vedno brez uspeha. Junija je blo 5 let od prvega poskusa naravnega vbrizganja8). Sam pri meni so še druge težave (fentani jajcevodi). Septembra se postavim v vrsto za IVF. :miska:
|
|
|
|
histeroskopija (1563. nadaljevanje) 12.8.2005 8:57:14
|
|
|
|
najci
|
Meni so pregrado odstranili po 1ss in ugotovili, da je bila celo 3cm velika, kar se je zdelo veliko tako meni kot kirurgu. To je bilo konec marca, do danes pa nažalost še nič novega. Še pridno :sloncek: in upamo, da kmalu ne bo :hudicek:... Drugače pa je bila tale histeroskopija zame, skoraj lahko rečem, zelo ''prijetna'' izkušnja. Po ss je bilo to čisto nekaj drugega. Na ginekološki kliniki v LJ so bili vsi tako zelo prijazni. Kirurg se je z vsemi nami, ki smo čakale na op., osebno v pisarni pogovoril en dan pred op., potem pa še enkrat po op. in vse razložil in mi res vlil novega upanja. Bili so zelo strokovni in prijazni. Punce, ki so bile z mano v sobi, pa enkratne, saj smo bile vse na istem, tako da so tisti trije dnevi minili kot bi mignil. Še najhujši del vsega skupaj je tisti odvajalni sirup, ki ga moraš spit en dan pred op... Veliko sreče!
|
|
|
|
histeroskopija (1563. nadaljevanje) 12.8.2005 11:05:52
|
|
|
|
mihi78
|
mene je že kar malo strah, da HSC ne bo nič prinesla in bova spet na začetku, :(:((:(:((:(:((; samega posega me sploh ni strah. pri meni zanositev sploh ni problem. vedno, ko sva se odločila, sem že prvi ciklus zanosila, ampak po parih tednih je bilo vsega konec:((. zadnjič mi je G razložil, da po treh ss govorijo že o neke vrste neplodnosti :zmeden: v glavnem hvalabogu za RR, ker če ne bi se mi že itak zmešalo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lp :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?