Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
men se pa nič ne da..... 11.8.2005 14:05:42
|
|
|
|
TiaSara
|
Meni tudi ne! Pa bom morala še malo v roke pljunit in par stvari dokončat, ker grem pojutrišnjem končno na :morje:. Komaj čakam!!!!!!!!!!! Lep dan vsem delovnim in malo manj delovnim.
|
|
|
|
men se pa nič ne da..... 11.8.2005 14:10:28
|
|
|
|
petka
|
blaaaaaaaaaaaaaaaaagor, jaz sem bila to poletje cele 3 dni na :morje:. Moj šef je bil 3 tedne, pa sem mu rekla: " ti si pa privoščiš :)" - on pa men: " kaj pa je, sej si bla ti tut na :morje:" :grrr::grrr::grrr: upam, da gremo jeseni v kake tople kraje, ko bo mal lepši vreme :)-
|
|
|
|
men se pa nič ne da..... 11.8.2005 14:16:36
|
|
|
|
TiaSara
|
Joj samo 3 dni!!! kako spolh zdržiš? Verjamem, da si bila jezna na šefa. 3 dni je ravno za razdražit, na pa zares sprostiti se. Ti kar pojdi v jeseni nekam na toplo, potem ti bomo pa vsi fovš, ko bomo morali ždeti v turobnih pisarnah.
|
|
|
|
men se pa nič ne da..... 11.8.2005 14:33:12
|
|
|
|
gojska
|
:zaspan:Tega smeškota k zeha pa še nisem vidla:)-:)-:)- fuuulllllllllll je dober. mene pa glava boli:(
|
|
|
|
men se pa nič ne da..... 11.8.2005 14:33:15
|
|
|
|
gojska
|
:zaspan:Tega smeškota k zeha pa še nisem vidla:)-:)-:)- fuuulllllllllll je dober. mene pa glava boli:(
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.