smokyhawk
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: smokyhawk Nazadnje je to stvar 165 EUR, kar je sicer veliko, če pa gre za varnost otroka pa spet ne tako zelo. jp,maš prov....ampak če bi vsepovsod gledau na to,pol lahka v roku pol leta bankrotiram.... sama sem študentka,moj zaposlen in sma si sicer privoščila maxi cosi tobya ki je bil v akciji 170 al 180€ ampak KOMAJ!!!!!mama še ostale stvari poleg kredita ki ga ima še od prej,obrokov in še ša još,tko da, če zdaj pomislim bi raje kupla kakega za 100€ in za tistih 70€ prvoščla rajši nekaj drugega mu.....tko kot sn rekla,če poči orink,mu lahko samo kletka še pomaga....kar se tiče pa materiala,če imate izkušnje s tem,da je material pač z leti slabši in ni več za nkamor,ja pol pa že..... Glej, očitno nočeš razumet - tako je, in ne zato ker mi tako pravimo (ali imamo izkušnje), ampak preprosto je z leti material slabši, če piše, da je priporočljivo, da se avtosedež pri določeni starosti naj ne uporablja več, potem je boljše, da se tega držimo. Malo pobrskaj po RR in boš našla kakšno debato na to temo, da boš vidla, da si tega ne izmišljujemo. Avtosedež letnik 2001 je preprosto prestar, ne glede na to, koliko se je uporabljal in ne glede na to, da ni bil udeležen v prometni nesreči; tudi tisti ta drugi še je komaj za silo uporaben, boljše bi bilo, da ne bi bil. Imaš pa tudi nekaj linkov od zaspancka, pa si še tam preberi, če že to ni dovolj. In ja, drago je, oprema za otroka je draga, imeti otroka ni zastonj ali pa poceni. To, da si ti študentka, pa je tvoj problem, si se sama odločila, da boš imela v času študija otroka (pa brez zamere, jaz sem namreč tudi mamica študentka). Bolje je pač kaj prišparati npr. pri vozičku in previjalni mizi, kot pa pri avtosedežu, tako pač je. sem že prej vse pisala odgovor,pa m ije zaštrajkalo pa se mi ne da še enkrat spuščat v besede...želela bi samo to povedat, da sem rekla da pol pa že imate prav!!!!!!! ali sem zdaj jaz malo čez luno in nevem kaj pišem.... če se ti je stavek zdel sarkastičen,ja pol pa j*** ga...kaj morm.....glede ostalih zadev pa ne bom ponavljala.in ja če se bo avtosedež več let uporabljal,pol res je že prestar,kar se tiče pa otroka in to da sem študentka,pa raje nebom sikala nazaja,ker sn pol lahka še celo noč za računalnikom....in imam boljše in lepše plane za ta večer,ki je še preostal...tko da....kako se bo odločla je njena stvar,tudi vsaka mama ima svoja mnenja,ampak moje mnenje je,da če se sedež dobro ''drži, bi lahko kamot bil primeren za v avto,naprimer če že ma sta kakega,pa bi rada drugega kupla za njegov/njen avto in se mi zdi brez potrebe dvakrat po 200€ ven devat-moje mnenje....čeprav imaš tudi že zdaj sedeže po 40-50 evrov,dokaj kvalitetni,ki bi se lahka tud ponucali za v drug avto,prav takega bom tudi jaz kupila,ker si pač ne morm privoščit spet zapravljanja za 200€(četudi delam že od otrokovega 5 meseca),to je moje mnenje in pač j*** ga(se opravičujem ampak že cel teden MI2 poslušam in mi sam ta komad hod po glav)
|