|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolecine
11.8.2005 12:25:30   
Nannn
Hojla bejbe :rozica:

Jest imam en problem in bi rada vprasala vas za mnenje...ze dva dni me na momente zaboli trebuh in imam obcutek kot da me prime krc in nato popusti...to se mi dogaja tudi ponoci in zaradi tega slabo spim...sedaj razmisljam ce se je moj :duda: tako cudno obrnil in ga imam v spodnjem delu trebuha in me zaradi tega boli ali je se prezgodaj...

Hvala :rozica:

Nannn :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolecine
11.8.2005 12:39:54   
dadica
tudi mene na čase tako zgrabi da komaj stojim.bolečina je ostra in včasaih težko zakašljam in kihnem.sem pa ugotovila da je bolečina še večja če imam poln mehur.včasih se zjutraj zbudim z bolečinami grem prvo na wc in bolečina počasi popusti.

mislim da je to normalno.

lp dadica

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolecine
11.8.2005 13:01:44   
MatMaj
Nannn, naj te pomirim...:rozica:

To je normalno. Tud meni se dogaja isto, ponoči se zbujam zaradi bolečine:hudicek: ampak ta po par sekundah mine. To je povezano eno z drugim. :duda: raste, se obrača, maternica se širi..... Pa telo ni navajeno vsega tega...
Vsaj moje ne, haha.... Bom mami prvič v življenju....:sloncek:
Pri meni pač to traja že teden ali več, sem nekje prebrala da zdaj pač najbolj raste...:bravo:

Lep dan brez skrbi...:rozica:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolecine
11.8.2005 13:09:53   
Nannn
Ja januarcice pol smo na istem...nic nam klicala svoje G.Je pa tko da me ne drzi ta bolecina cel dan ampak obcasno...MatMaj a ze kaj drugace kot samo zgackanje cutis svojo :duda:

LP Nannn :muca:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolecine
11.8.2005 13:33:55   
MatMaj
Ja seveda, zdaj že redno vsak dan BRCA.:)- Včasih kar malo pikne oz. rahlo zaboli. Je močen kot sam satan...
Pa opazila sem, da večino časa leži na levi strani trebuščka :)-(moji levi). Imam večinoma tam izboklino... Prav smešno zgleda. Še moja mama je zadnjič opazla, da leži na levi. Pa je bil moj buši spet pokrit z rokami:)-
Mislim, da je zelo velik, mi je že moja g nazadnje rekla, da je kar velik za svojo "starost"... Kaj morem, ga pa zato neprestano čutim...:bravo:

Krasno....:sloncek::sloncek::sloncek:

Kako pa kaj ti napreduješ?:rozica:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolecine
11.8.2005 14:10:27   
Anonimen
Tudi mene zadnje čase pogosto boli trebuh, že kaka dva tedna sigurno. No, prej me je v glavnem samo ponoči, ko sem se zbudila s polnim mehurjem in po nekaj minutah, ko sem prišla z wc-ja, je popustilo, zdaj me pa že kake 4 dni boli tudi podnevi (občasno). Pomoje ni panike, najbrž nas res od širjenja maternice boli.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bolecine
11.8.2005 14:43:34   
lumpy
Tu sem se jaz, ki imam enake tezave. Zbujam se ponoci zaradi bolecin v trebuhu predvsem na desni strani. Le ta pa se mi je zadnjic pojavila tudi za nekaj casa v sluzbi.

A taj mislite, da ni to nic hudega? Meni so rekli, da bi naj bila to tudi posledica, ce si prevec na nogah in se ne pazis, ter premalo pocivas. A mislite da to drzi, ali so ti nasi obcutki samo posledica rasti in raztezanja?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bolecine
11.8.2005 15:53:54   
Anonimen
Hm, kaj pa vem lumpy. Jaz imam tak šiht, da sem skoz samo na riti, pa me vseeno boli. Je pa tudi mene nekaj dni prav na desni strani špikalo, pa potem kake dva dni na levi, zdaj pa kar čez cel trebuh. Ma, jaz se ne sekiram preveč, sploh ker vidim, da imamo vse take težave. Potem je sigurno to nekaj naravnega, pač zaradi raztezanja maternice.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bolecine
11.8.2005 17:58:21   
Yasminka
Ola punce! Sem vidla, da ste odprle temo, na katero tudi mene nekaj zanima.
Sem v 21 tednu in ze kar nekaj casa cutim brcike :duda:.
Me pa že nekaj dni boli spodnji del trebuha. Bolečina je špikajoča in nekak jo čutim na predelu ...nožnice. No ne znam točno opisat. Ali je to širjenje maternice, ali dojenček...???

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bolecine
11.8.2005 18:57:04   
nogometas
Hej yasminka, isto se men dogaja, tam od 22.tedna dalje pa nekje do 27.je bilo najhuje, še sploh, če sva se z :love: šla posteljne :sloncek: in :kuza:...
Zdaj sva veliko bolj nežna in hitra :(...(pa saj pravjo, da kaj je lepo, hitro mine) a vsaj ne boli več...
Čim manj bolečin v prihodnje,
LP

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bolecine
11.8.2005 19:48:23   
Yasminka
Uf! Hvala nogometaš!!! :rozica::rozica::rozica:
Si me mal pomirila, saj sem mislila it k G.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bolecine
11.8.2005 21:18:20   
Nannn
Ja res imamo vecina :nosecka: iste tezave in jest mislim da je samo raztezanje maternice in nic hujsega...

Srecno in cimmanj bolecin :bravo:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bolecine
11.8.2005 21:27:46   
tinkamiška
U tukaj ste pa skoraj samo januarčice, jst vam pa spodaj pišem kako je blo na morfologiji:)-

No, tudi mene trebuh boli in tudi tiste B.... krče imam (nevem kako točno se im reče) Včeraj me je tudi tako križ bolel, da sem zvečer komaj čakala, da se uležem.

Danes je pa boljše:)

LP,
Tinka

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bolecine
11.8.2005 21:30:46   
Nannn
hehe spet ena januarcica :)-:)-

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......