|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novi čevlji smrdijo...
11.2.2011 23:22:34   
Še ena T
Na razprodaji sem kupila par lepih črnih gležnjarjev, znotraj usnjenih, zunaj umetno usnje, za bolj mokre dni. Že ko sem jih doma razpakirala, sem ugotovila, da imajo čuden vonj. Dala sem jih zračit in po treh tednih še vedno - smrdijo. Po kemikalijah, barvi, usnju, nekakšna nenavadna mešanica vonjev.

Mož se je hecal, da je kitajska roba in res najdem nalepko s kitajskim imenom. Kupila sem v Kari, ne pri kitajcih, da ne bo pomote...

Kaj naj naredim? Mogoče so celo prepojeni s kakšnimi škodljivimi kemikalijami? Bljak.
Stran jih ne bi rada vrgla, ker so mi všeč, ne bi se pa rada s čim zastrupila.

Imate kakšne izkušnje s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novi čevlji smrdijo...
12.2.2011 8:28:30   
TomTaylor
uf, meni pa te "kemikalije" ful dišijo. Lepilo, usnje...Lohk jih meni daš, pa bom mal snifala, ko se bodo razdišale, ti jih vrnem.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2011 8:30:42   
madona77
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

uf, meni pa te "kemikalije" ful dišijo. Lepilo, usnje...Lohk jih meni daš, pa bom mal snifala, ko se bodo razdišale, ti jih vrnem.
user posted image user posted image Tudi meni vse to diši.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2011 9:56:02   
mala zirafa
Jaz sem pred 3 leti kupila puma krem-zlate na pol superge vsnjene za 70 evrov in so smrdele po konjskem hlevu.Pa ne samo meni.Tudi od kolegice so smrdele in me je celo ona vprašala če imajo tudi moje tak vonj.Ni bilo pomoči.Vseeno sem jih nosila do konca.

(odgovor članu madona77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2011 10:11:01   
posh
Kaj naj vam rečem, povohajte preden kupite!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2011 11:41:38   
Fleka
Jaz sem tudi enkrat kupila v Kari čevlje,ki so smrdeli pa sem poklicala v trgovino.Prodajalka je rekla,da je to normalno in se pohecala,da bodo čez nekaj mesecev še bolj smrdeli,........user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2011 12:21:06   
skuštrana
Jaz sem enkrat tamali preko ebaya naročila čevlje ala Martens bulerje. Jah, lepi so že bili, pa poceni ampak čisto neuporabni. Smrdeli so ko user posted image , sem jih v smeti vrgla ker jih je tamala hotela nosit in je potem cel avto smrdel.

Sicer pa - danes se že itak skoraj vse proizvaja na Kitajskem, kar se ne pa ima svojo ceno. Tako pač je.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2011 14:04:43   
StrawberrY
Jaz sem si za na poroko (ne svojo user posted image ) kupila ene ful lepe sandale. Ampak smrdijo pa k kuga. Sem jih pred poroko špricala s parfumom, luftala. Nič. No k sem jih imela potem na nogi se niti ni vohalo. Po poroki jih dam nazaj v omaro, o jebela cesta kako je to smrdelo. Zdaj pa v kleti čakajo na boljše čase. Samo jih moram nekako usposobiti, ker so res tako noro dobri in komaj čakam poletje, da jih bom lahko spet nataknila.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2011 22:15:52   
žab*ca
Jaz sem enkrat ene balerinke vrnila nazaj v trgovino ,ker mi je cel hodnik smrdel po njih,takrat mi je trgovka rekla,da so narejene iz svinjskega usnja.Zdaj ne vem ali res,ali se je samo norca delala,češ da smrdijo kot prašičuser posted image .
Drugače pa večino robe je izdela ne na Kitajskem,tudi kakšne hude firme.

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2011 1:54:53   
nananaja
Smrdi lahko umetno usnje ali pa je res notranji del iz svinjskega usnja in to smrdi, lahko tudi lepilo. Odvisno, kako smrdi, po čem.
Načeloma lahko poskusiš zamenjat, če imajo še en par.  Kakšni spreji pa najbrž ne bodo imeli učinka.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Koliko otrok si želite imeti?
binyy

Koliko otrok si želite imeti?

1 (9%)

2 (40%)

3 (39%)

4 (9%)

5 ali več (3%)

Število vseh glasov: 323

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!