|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eno ali dve imeni?
11.2.2011 17:07:09   
TamiRami
Razmišljam o dvojnem imenu za otroka. Tiste, ki imate otroka z dvema imenoma, kaj je bil vzrok, da ste odločile za dve imeni. Pa seveda tudi tiste, ki prisegate le na eno ime, mi prosim napišite, zakaj vam ni všeč, če ima otrok dve imeni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: eno ali dve imeni?
11.2.2011 17:09:36   
TamiRami
Pa seveda še to. Tiste, ki imate otroka z dvema imenoma, ali kličete otrroka po obeh, le po prvem ali celo po drugem. Kako ga predstavljate in kako ga kličejo drugi (vaši znanci, otrokovi vrstniki itd.)?

(odgovor članu TamiRami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2011 17:25:24   
pomar*ANČA*
če ima otrok dve imeni naj se ga kliče po obeh, ker drugače ne vidim smisla, zakaj ima dva.

(odgovor članu TamiRami)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2011 17:34:31   
botrca
Rajši imam eno ime, ker itak se redko uporabljata obe imeni...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.2.2011 17:35:18 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2011 18:30:13   
melanija
Hči ima sošolca, ki ima dve imeni, razen očeta nisem še nobenega slišala da bi ga klicali po obeh niti mama. Tudi učiteljica in sošolci ga kličejo samo po prvem imenu.

Če ga ne misliš klicat po obeh imenih, meni nima smisla, da bi imel dve.

Je pa res, da če boš ti striktno uporabljala obe imeni, bodo tudi drugi ga tako klicali.

< Sporočilo je popravil melanija -- 11.2.2011 18:31:14 >

(odgovor članu TamiRami)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2011 18:42:26   
malaMravljica
TamiRami, sem ti dala ZS, znas pogledat?

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2011 19:00:12   
lananai
Mi ni všeč, ker je toliko lepih imen, da res ne vidim smisla. Edina možnost, ki jo dopuščam, je, da sta oče in mama različnih narodnosti. Pa še tu bi raje izbrala eno univerzalno ime, ki se uporablja v obeh državah.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:03:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2011 20:32:56   
kajalin*
sem že enkrat pisala o tem,sem za eno ime...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2011 19:49:16   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

če ima otrok dve imeni naj se ga kliče po obeh, ker drugače ne vidim smisla, zakaj ima dva.

se strinjam, zato ima naša samo eno user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2011 7:42:56   
Matejita
Midva bova dala najini user posted image  dve imeni, Nina Karina in to iz dveh razlogov, prvi je ta, da midva prihajava iz dveh dezel, tako ji zeliva to dati tudi z imenom, drugi je pa ta, da sta dve imeni v Mehiki zelo pogosti. Jaz jo bom zagotovo klicala Nina, moz pa se ne ve, lahko da bo Nina, Karina ali Kari, ko jo bo poklical on.

Tule otroka npr. v soli vprasajo, kako zeli, da se ga klice, lahko je prvo ime, drugo ime, ali pa vzdevek.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2011 8:51:02   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

se strinjam, zato ima naša samo eno user posted image

to je tipično slovensko razmišljanje. tam kjer je več imen normalno, pa temu ni tako user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2011 10:06:11   
mayci
Sem za eno ime...

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2011 14:48:31   
flik
eno in tisto lepo user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2011 21:58:23   
Laima
Pozdravček,
sama nimam nič proti dvema imenoma, če gre tu za nek pomen, resnično uporabo obeh imen in da obstaja neka harmonija med tema dvema imenoma.
Uporaba obeh imen pa je odvisna najprej od stršev in sorodnikov in šele nato od okolice, šole,... Navadno si vrstniki dajo še nik imena, ki nimajo zveze z rojstnimi.
Sama sem svojemu prvorojencu dala eno ime, sedaj sem noseča v drugo in zagotovo bom izbrala le eno in še s tem imam težave, ker želim, da je izvirno in da bo pasalo k prvorojencu.
Dobro izbiro.user posted image

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?