|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   peg perego uno
10.2.2011 9:40:42   
sarka
V zadnjem času ni bilo veliko napisanega o tem vozičku, pa me zanimajo vaše izkušnje z njim. namreč aprila pričakujemo drugega otroka, zato potrebujemo voziček, ki ne bo prevelik za v prtljažnik. Glede na to, da se bo otrok rodil aprila, mi je všeć da se športni del čisto poleže in je primeren tudi za novorojenčka (smo imeli tudi pri prvem otroku tako varianto, samo voziček druge znamke). Vozili se bomo predvsem oz. samo po asfaltu.

Sem bila zadnjič v Pikapolonci, sem si ga na hitrco pogledala, tudi prodajalka me je prepričala, da bom z njim dobila vse kar potrebujem. Samo vseeno me zanimajo vaše izkušnje z njim in mnenja (predvsem kar se tiče vodljivosti in stabilnosti).

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: peg perego uno
10.2.2011 19:37:55   
uma08
sem ti na zs napisala

(odgovor članu sarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: peg perego uno
18.2.2011 0:04:53   
hillmagic
Ta voziček imam tudi sama. Res je praktičen in uporaben vsestranski sploh poleti ne rabiš marele ker se strehica tako fino da prilagajat sploh če spodnji del dol snameš. Jaz če bi še enkrat kupovala bi še enkrat tega vzela. Moj je zelene barve in všeč mi je ker samo ročaj obrneš da mu npr. veter ne piha ali pa res sonček sije...tako da lahko ga imaš stran od sebe ali pa ga gledaš...mi tudi pričakujemo še enega dojenčka v začetku MAJA in bomo zopet imeli ta voziček, samo preobleko bomo gotovo novo naročili...

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu uma08)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Plenice na dom
nada56

Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?

Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%)

Dostava zgodaj zjutraj (0%)

Dostava zvečer (4%)

Dostava sobota in nedelja (0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!