|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nenavaden dvig BT
9.2.2011 20:36:30   
lakaya
Hej punce user posted image

Že nekaj ciklusov si merim BT in mi je zmer bila prava smernica. Padec in dvig ob O, velik padec pred M... itd.
Ta mesec pa se mi je dvignila že 4 dan ciklusa, ko sem še mela M user posted image  in še vedno vzraja ( pet dni) na nivoju, ki je značilen za obdobje po O
Nič mi ni jasno, kaj nej bi to pomenilouser posted image  aja pa nisem bolna, ni blo alc... itd

A se je kateri to že zgodilo in kaj to pomeni????
Hvala za odg.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nenavaden dvig BT
10.2.2011 7:16:50   
Anonimen
Meni se to veckrat zgodi. Ugotovila sem, da ko so zunaj take vecje spremembe. Zaradi centralne kurjave, ker nimamo temostata, in je zdej recimo dpsti bolj vroce v bajti, kot pa ko je blo zunaj -6. Če nimas enakomerne in konstantne temperature v spalnici zna bit to krivo.

(odgovor članu lakaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2011 19:59:39   
barbara_s
Živjo,

ja, z bazalno temperaturo je tako, da gledamo SPREMEMBE in absolutna vrednost ni pravzaprav nobeno merilo. Glede na to, da se ti je "dvig" zgodil že 4. dan ciklusa, temu ne moreš reči dvig. Ta mesec so tvoje "osnovne" temperature bolj visoko naštimane, si bolj topla...

Jaz imam za nekaj let ciklusov in se bistveno razlikujeta poletna/zimska "osnovna" temperatura, pa kakšen mesec, ko je bilo zunaj bolj toplo/bolj mrzlo se tudi pozna. Tako da, še enkrat, zaneseš se lahko na spremembe v temperaturi, ne pa na absolutne vrednosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2011 22:55:29   
lakaya
hvala punci za odgovora user posted image

Ma ja saj vem, da polno stvari vpliva na BT... ja ta mesec mi žal ne bo nič v pomoč, k pol mi je končno padla za 0,5 st in sem že mislila, da se bo uneslo, pa mi s5 naraste, pa pade... v glavnem nemogoča je user posted image  razlike pa iz dneva v dan po 0,5 stuser posted image

lepo se imejte, pa čim prej uglejte user posted image

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2011 23:09:37   
barbara_s
Ej, mogoče se bo pa vseeno kaj pokazalo... Ni nujno, da bo ta cikel podoben prejšnjim; lahko imaš v tem pač večja nihanja. Ti samo pridno meri naprej, pa boš videla... (če pa rabiš pomoč od svetovalke za naravno načrtovanje družine, mi pa pošlji ZS).

Srečno,

Barbara

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2011 19:00:43   
hani bani
lakaja pejt na to povezavo men je ful dobra...čeprav še nisem ugledala user posted image ampak mam vsak mesec upanje ker mi sam meri kdaj naj bi bila o in seveda kolk šanse mam za zanosit. http://www.fertilityfriend.com/tle upisuješ vsak dan temperaturo pa kdaj sta sexala pa kakšno sluz maš...itd. poskusiuser posted image

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2011 22:19:41   
lakaya
hani bani sem šla na fertilityfriend in je res fajna zadevca, tko da HVALA user posted image , čeprov ga z mojimi podatki kr mal zmedem user posted image

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2011 10:14:31   
hani bani
hahahah ja ti verjamem tudi moj je bil zmeden prvi mesec....sej pol k se ga navadiš brat ti je vse bol jasno :) mogoče nama pa kmalu rata čeprav pri meni je še velik ??????? ker sem imela že 2 SS. Tko da greva z tamojim v lj na preglede zdej v marcu pa bomo vidli kaj bodo povedal :)

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2011 23:16:41   
lakaya
hani bani  user posted image   joj mi je prov žal za SS, upam da ti kmau uspe dočakat prečudovitih 9 mesecev kot user posted image

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2011 21:50:04   
miska**
Pzdravljene! jaz imam eno vprašanje in sicer,..s fanton se že nekaj časa trudiva na bebici ampak tak kom marsikomu ne uspe. kakor koli jaz sem si merla temperaturo in to že par dni za pored in je povišana in sicer na 37.4, 37,2... ampak si jo nisem zmerla takoj ko sem se zbudila ampak čez dan. me pa zdaj zanima če to tudi velja ali si jo moram zrutraj merit da bom prišla do pravega rezultata. upam da mi boste lahko pomagale in vso srečo ostalim.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2011 15:23:03   
barbara_s
miska živjo,

ne, žal temperatura zmerjena po tem, ko vstaneš in se že malo naokrog sprehajaš, ne velja za namen določanja ovulacije. Ta temperatatura je precej odvisna od tvojih aktivnosti, pa dela dneva, pa ...; medtem ko je tista jutranja temperatura tvoja bazalna temperatura.

Pa še to: temperaturo (za namen določanja ovulacije seveda...) si moraš meriti v ustih, v nožnici ali pa v danki, pod pazduho spet "ne velja".

LP
Barbara

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?