Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 9.2.2011 15:57:58
|
|
|
|
katarincatinca77
|
A je imela katera podobno situacijo? Namreč imam že dva otroka, stara 6 in 4 leta. Skrbi me, kam naj dam otroka medtem, ko bom šla rodit. Mož bi jih seveda lahko pazil, vendar si zelo želim, da bi bil z mano pri porodu, kot je bil že pri prejšnjih dveh porodih. Pri drugem porodu je na večjega otroka pazila moja mami, ki pa je žal zdaj pokojna. Očeta tudi nimam več. Tudi mož je brez staršev. Sosedov ne želim obremenjevati s tem, saj jih niti dobro ne poznam v tem novem bloku, kamor smo se preselili pred nekaj časa. Problem je tudi v tem, ker ne morem vedet, kdaj časovno bo rodila, zgodaj zjutraj, ponoči, zvečer in koliko hitro. Prva dva poroda sta sicer trajala cca. 2 uri vsak. Prijateljice imam izven Lj, saj smo tu šele nekaj mesecev. Sem že tudi pomislila, da bi oba otroka vzela k porodu, ampak ne vem če pustijo. A mi lahko katera kaj svetuje glede tega?
|
|
|
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 9.2.2011 16:02:03
|
|
|
|
benika
|
. Jaz bi vseeno prosila kakšno prijateljico, če lahko pride pomerkat, če le niso predaleč doma. V skrajnem primeru boš pač rodila sama in bo mož merkal otroke. In ne, otrok v porodnišnico ne bodo spustili.
< Sporočilo je popravil benika -- 9.2.2011 16:03:05 >
|
|
|
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 9.2.2011 16:03:58
|
|
|
|
hmm...
|
.
< Sporočilo je popravil hmm... -- 9.2.2011 16:04:14 >
|
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 9.2.2011 16:12:41
|
|
|
|
ribica.
|
jaz sem bila pred kratkim v zelo podobni situaciji. Otroka stara enako, moževi starši v tujini, moji pa dobro uro stran. Moja ginekologinja mi je rekla, da v skrajenm primeru ju pač sabo pripeljem, da se je to že zgodilo, da je porodnica imela sabo otroka in so pač sestre mal pomerkale. Saj kaj pa naj narediš. Jaz sem sicer imela par sosed, ki so se ponudile, da bi popazile, pa mamo da bi uletela, ampak je dokaj zoprno, ker ne moreš planirati kdaj in kje te bo stisnilo. Če bi bila jaz ti, bi prosila kakšno prijateljico, ali pa možnosti kar več kot eno, da bi ena sigurno lahko prišla, ko bo šlo zares. Dokler prijateljica ne pride na tvojo lokcaijo, bo pa že mož z otrokoma. Predvsem pa se ne obremenjuj, nekako se bo že razrešilo. Jaz se sploh nisem obrememnjevala, ker splanirat se itak nič ni dalo, možnih scenarijev je bilo ful. Na koncu se je izteklo super. Vso srečo!
|
|
|
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 9.2.2011 16:13:05
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika . Jaz bi vseeno prosila kakšno prijateljico, če lahko pride pomerkat, če le niso predaleč doma. Jaz tudi....
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 9.2.2011 18:34:57
|
|
|
|
Najaa
|
S sabo otrok definitivno ne bi jemala, ker nikoli ne veš, kako dolgo bo trajalo. V skrajnem primeru bi šla rodit sama. Če bi s ele dalo pa bi prosila prijateljico, da pride.
|
|
|
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 9.2.2011 21:21:25
|
|
|
|
bskrle
|
Prosila bi sosede, mislim, da tako stvar skoraj ne moreš odreči.
|
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 9.2.2011 22:49:43
|
|
|
|
legenda_m
|
vseen bi prosila kkšno prijateljico... če lahko pride k vam, ali otroka k njej? kakšni drugi sorodniki? najem varuške?
|
|
|
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 10.2.2011 2:12:08
|
|
|
|
sani1
|
Od kje iz Lj pa si? V skrajnem primeru pa lahko mož doma pazi otroke in gre s tabo v porodno prijateljica.
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 10.2.2011 8:16:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 V skrajnem primeru pa lahko mož doma pazi otroke in gre s tabo v porodno prijateljica. tako je bilo pri nas. in je blo cist fajn. peljal me je pa stari ata.
|
|
RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit? 10.2.2011 15:19:49
|
|
|
|
babylove
|
Mož naj jih čuva, ti pa pojdi sama rodit, saj si velika punca.
|
|
|
| Stran: [1] |
uporaba lubrikantacarmencitaAli uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?DA (
29%)
NE (
71%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!