|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje naj bosta otroka, ko grem rodit?
9.2.2011 15:57:58   
katarincatinca77
A je imela katera podobno situacijo? Namreč imam že dva otroka, stara 6 in 4 leta. Skrbi me, kam naj dam otroka medtem, ko bom šla rodit. Mož bi jih seveda lahko pazil, vendar si zelo želim, da bi bil z mano pri porodu, kot je bil že pri prejšnjih dveh porodih. Pri drugem porodu je na večjega otroka pazila moja mami, ki pa je žal zdaj pokojna. Očeta tudi nimam več. Tudi mož je brez staršev. Sosedov ne želim obremenjevati s tem, saj jih niti dobro ne poznam v tem novem bloku, kamor smo se preselili pred nekaj časa. Problem je tudi v tem, ker ne morem vedet, kdaj časovno bo rodila, zgodaj zjutraj, ponoči, zvečer in koliko hitro. Prva dva poroda sta sicer trajala cca. 2 uri vsak. Prijateljice imam izven Lj, saj smo tu šele nekaj mesecev. Sem že tudi pomislila, da bi oba otroka vzela k porodu, ampak ne vem če pustijo. A mi lahko katera kaj svetuje glede tega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje naj bosta otroka, ko grem rodit?
9.2.2011 16:02:03   
benika
. Jaz bi vseeno prosila kakšno prijateljico, če lahko pride pomerkat, če le niso predaleč doma. V skrajnem primeru boš pač rodila sama in bo mož merkal otroke. In ne, otrok v porodnišnico ne bodo spustili.

< Sporočilo je popravil benika -- 9.2.2011 16:03:05 >

(odgovor članu katarincatinca77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2011 16:03:58   
hmm...
.

< Sporočilo je popravil hmm... -- 9.2.2011 16:04:14 >

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2011 16:12:41   
ribica.
jaz sem bila pred kratkim v zelo podobni situaciji. Otroka stara enako, moževi starši v tujini, moji pa dobro uro stran. Moja ginekologinja mi je rekla, da v skrajenm primeru ju pač sabo pripeljem, da se je to že zgodilo, da je porodnica imela sabo otroka in so pač sestre mal pomerkale. Saj kaj pa naj narediš. Jaz sem sicer imela par sosed, ki so se ponudile, da bi popazile, pa mamo da bi uletela, ampak je dokaj zoprno, ker ne moreš planirati kdaj in kje te bo stisnilo. Če bi bila jaz ti, bi prosila kakšno prijateljico, ali pa možnosti kar več kot eno, da bi ena sigurno lahko prišla, ko bo šlo zares. Dokler prijateljica ne pride na tvojo lokcaijo, bo pa že mož z otrokoma. Predvsem pa se ne obremenjuj, nekako se bo že razrešilo. Jaz se sploh nisem obrememnjevala, ker splanirat se itak nič ni dalo, možnih scenarijev je bilo ful. Na koncu se je izteklo super. Vso srečo!

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2011 16:13:05   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: benika

. Jaz bi vseeno prosila kakšno prijateljico, če lahko pride pomerkat, če le niso predaleč doma.

Jaz tudi....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2011 18:34:57   
Najaa
S sabo otrok definitivno ne bi jemala, ker nikoli ne veš, kako dolgo bo trajalo. V skrajnem primeru bi šla rodit sama. Če bi s ele dalo pa bi prosila prijateljico, da pride.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2011 21:21:25   
bskrle
Prosila bi sosede, mislim, da tako stvar skoraj ne moreš odreči.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2011 22:49:43   
legenda_m
vseen bi prosila kkšno prijateljico... če lahko pride k vam, ali otroka k njej? kakšni drugi sorodniki? najem varuške?

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2011 2:12:08   
sani1
Od kje iz Lj pa si?

V skrajnem primeru pa lahko mož doma pazi otroke in gre s tabo v porodno prijateljica.

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2011 8:16:42   
*miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

V skrajnem primeru pa lahko mož doma pazi otroke in gre s tabo v porodno prijateljica.

tako je bilo pri nas. in je blo cist fajn.user posted image
peljal me je pa stari ata.user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2011 15:19:49   
babylove
Mož naj jih čuva, ti pa pojdi sama rodit, saj si velika punca.

(odgovor članu katarincatinca77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2011 17:14:18   
BabyKitty
Če te slučajno zanima sem včeraj naletela na eno podjetje, ki se ukvarja z varstvom otrok, tako po nekaj uric... lahko ti na zs sporočim naslov spletne strani pa pokliči in vprašaj...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!