|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev pred menstruacijo
9.2.2011 14:08:45   
Anonimen
Ali je imela katera podobno izkušnjo?

Zadnjo M sem dobila 23.1.2011. Tisti dan zjutraj sem delala test, ki je bil negativen. M je bila bolj močna kot običajno (brez kakčnih posebno močnih krčev - kot običajno) in je trajala 7 dni. Štirinajsti dan cikla sem popoldne zagledala krvav madež na hlačkah. Krvavitev se je do naslednjega dopoldneva umirila. Zvečer se je ponovno vlilo. Kri je svetla, sveža in je ni tako veliko kot pri M. Danes peti dan še kar krvavim na enak način. Torej občasno se ulije. Prvi dan je bila prisotna kar močna bolečina, sedaj pa me občasno malo špika. Imam občutek kot bi me bolel mehur. Imam zelo napihnjen trebuh - takšnega sem imela v 5. mesecu nosečnosti. Ravno tako me muči huda zaprtost.

Danes sem naredila CB test, da izključim izvenmaternično krvavitev. Test je bil na moje začudenje pozitiven. Poklicala sem h ginekologinji in mi je rekla, da je bil test mogoče lažno pozitiven ali da je bila M 23. SS in je bil test takrat lažno negativen. Pravi, da IMN spremljajo največkrat močne bolečine in  da naj grem na urgenco kjer mi bodo odvzeli kri in naredili UZ.

Meni ni nič jasno kaj se z mano dogaja. Če bom šla na urgenco, bom morala vzeti dopust, kar pa ni enostavno, sploh ker gremo čez 14 dni smučat in že za takrat mi komplicirajo z dopustom. Ne bi pa rada razlagala zakaj potrebujem dopust.

Ali mislite, da je na odvzemu krvi v navadnem laboratoriju rezultat 100% točen ali je tudi lahko lažno pozitiven.

Prosim za kakšno vašo podobno izkušnjo oz. nasvet.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev pred menstruacijo
9.2.2011 14:21:56   
Tejči
Kaj ti več pomeni, služba ali tvoje zdravje?? Samo to se vprašaj in potem boš vedela kaj narediti..pa vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2011 14:34:38   
sazi
Če krvaviš in ne veš zakaj in ima lahko čakanje hude posledice, potem sploh nimaš kaj tuhtat.
Če čakaš že nekaj dni, pa pojdi na urgenco takoj po šihtu - saj delajo 24/7, boš dolgo čakala, lahko si tam vso noč in če imaš probčeme z dopustom, greš še vedno lahko jutri na šiht (ali pa na bolniško, če bo potrebna).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2011 20:23:39   
pomar*ANČA*
upam, da si se šla pokazati na urgenco.

jaz sem imela izvenmaternično in mene ni bolelo popolnoma nič, celo sama sem se pripeljla na urgenco in na koncu še pričkala z zdravnikom da bi naslednji dan prišla na operacijo, ampak sem šla potem pod nujno na operacijo in še dobo, saj so mi izpumpali precej krvavi, par urc kasneje pa bi lahko že bilo usodno.

drugače v vsakem lab ne delajo krvnik tetsov za beta hcg, jaz sem vedno hodila na polikliniko v ljubljano ali adrialab.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2011 21:25:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

upam, da si se šla pokazati na urgenco.

jaz sem imela izvenmaternično in mene ni bolelo popolnoma nič, celo sama sem se pripeljla na urgenco in na koncu še pričkala z zdravnikom da bi naslednji dan prišla na operacijo, ampak sem šla potem pod nujno na operacijo in še dobo, saj so mi izpumpali precej krvavi, par urc kasneje pa bi lahko že bilo usodno.

drugače v vsakem lab ne delajo krvnik tetsov za beta hcg, jaz sem vedno hodila na polikliniko v ljubljano ali adrialab.

Kako močno si pa krvavela in kako dolgo preden si šla na urgenco. Ali so ti rešili jajcevod? Ali je operacija v vsakem primeru potrebna.

Jaz danes nisem šla na urgenco. Imam namen jutri narediti krvni test nosečnosti v lab. - tisti, ki stane cca. 6 eur. To najbrž ni beta hcg user posted image  ? Ali pač? Menda je zanesljiv. Tako bom sploh videla ali sem sploh noseča, saj nimam pojma kdaj bi lhko zanosila, če sem imela od 23.-29.1. močno menstruacijo. N. test je bil takrat negativen. En teden po zadnjem dnevu M sem začela ponovno krvavet.

Možno, da mi norijo hormoni (kar nebi bilo prvič) in da je res test lažno pozitiven. Krvavitve pa posledica tega.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.