|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem noseča ali ne?
9.2.2011 8:32:34   
Anonimen
Pozdravljene,

Mene pa zanima, kaj ve mislite sem noseča ali ne?
Najprej naj povem, da imam izredno nereden menstrualni ciklus, ki je vedno daljši od 28 dni in sicer tam okrog meseca ali pa včasih še malo več. Prejšni teden sem se počutila zelo nenavadno, nisem vedela ali sem bolana ali kaj in sicer bila sem zelo zelo utrujena, po kavi mi je bilo malo slabo, čuden občutek v trebuhu, apetita nisem imela, prsa me niso bolela in me še vedno ne. Ker mi znaki niso bili ravno podobni prehladu sem začela sumit malo na nosečnost (s partnerjem si želiva otroka in sva začela delati na tem, vendar poudarjam šele začela) čeprav se mi je zdelo čisto prezgodaj za te znake sem se odločila, da naredim konec tedna (v nedeljo) test - prvi jutranji urin, ki je pokazal zelo rahlo komaj vidno črtico na plus (si moral pogledati direktno pod lučjo, da si jo opazil), sem pokazala še fantu, če se mogoče ne zdi samo meni,da je že v osnovni testrček tak, pa je rekel, da nekaj se res vidi. Seveda sem zdaj vsa na trnih in sem danes zjutraj ponovila test, rezultat je bil isti-rahla črtica. Danes je tudi 28 dan od začetka zadnje menstruacije, vendar je za moj ciklus, ki je daljši to še prezgodaj. Rada bi mnenje nekoga, ki ima malo več iskušen na tem področju, ker iskreno povedano jih jaz nimam veliko, pa sem čisto zmedena. Za obisk ginekologa pa sem najbrž še prezgodnja.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem noseča ali ne?
9.2.2011 8:40:38   
Anonimen
jaz bi počakala še par dni in še enkrat naredila testuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2011 8:48:27   
Lun1ca
Za test mora biti 14 dni od ovulacije, torej, če imaš ciklus daljši od 28 dni, je verjetno da tudi ovuliraš pozneje. Kar se tiče nosečniških znakov je težko rečt, ker je pri vsaki drugače. Jaz npr. nisem mela niti enega nosečniškega znaka do 3eh tednov po ovulaciji in sem vedla, da sem noseča samo zaradi pozitivnega testa. Ene pa vedo takoj..
Jaz ti predlagam, da počakaš še 1 teden in potem ponoviš test. Ne se zanašat na rahle črtice.. to ti bo znala katera punca marsikaj povedat o teh rahlih črticah.. Jaz ti seveda želim, da vama je uspelo, če si naraščaj želita, vendar, se ne zanašat na črtico vidno pod lučjo.
Vseeno pa držim pesti, da je to to! user posted image user posted image
Srečno!

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2011 8:49:15   
Anonimen
Ja res nimaš kaj, počakaj še kakšen dan, ali pa krvi test, jih delajo po vseh bolnicah(samoplačniško), ali po zasebnih laboratorijih, tudi v kakšnem ZD! To je potem 100%!
Sicer pe imam sama iste znake in jaz sem tudi takoj vedela da sem user posted image , kar mi je tudi test potrdil! Tudi jaz sem delala test malo kasneje, ker imam bolj pozne O in malo daljše cilkuse(okoli 33 dne) in tudi test sem naredila 33 dan ciklusa pa je bil res lepi+, znake sem imela pa že kakšen teden prej! Počakaj še malo! Držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2011 9:18:43   
Anonimen
Ja tko od oka bi rekla, da si ja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2011 7:34:53   
aurigaš
Pozdravljene..
tudi jaz rabim vašo pomoč.

12.1. sem imela prvi dan zadnje menstruacije..
že cca.14 dni mi je slabo (ponoči me je slabost tudi zbudila)
imam vse nosečniške znake in sem včeraj že hotela kupiti test nosečnosti vendar ko sem šla dopoldne na wc,
sem na papirju opazila malo krvi, mislila sem da je že prišla user posted image  vendar od takrat ni nobene sledi več??
Kaj bi lahko to bilo?
Je še kakšno upanje da sem kljub temu noseča ali mislite da lahko čakam user posted image
se splača delati test ali naj še počakam, če slučajno do konca tedna pride user posted image , bi test na mojo zadnjo user posted image že kaj pokazal ali je še prezgodaj?

Najlepša hvala vsem za odgovor.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2011 10:40:44   
benji
Aurigaš,...sva skoraj na istem, skoraj. Le da je moja zadnja user posted image  bila 15.01. Sicer sem jo pričakovala jutri (glede na zadnje cikluse) ampak O test mi je kazal O 30-31.1. tako da če se opiram na to, je še prezgodaj za user posted image . Danes pa roza izcedek user posted image  user posted image .
Za razliko od tebe pa jaz po dolgem času, nimam nobenih znakov. Prejšnje mesece sem imela cca 5-7 dni po O fulll boleče joške, zadnje dni pred M slabost,.... ta mesec pa NIČ. Imam le občasne res rahle krče in malo pikanja ampak res malo. Če ne bi bilo teh krčev bi mislila da gre za vgnezditveno ampak se mi zdi, da je malo pozno ....Sem mislila, če kljub vsem znakom ni bilo do sedaj nič, mogoče pa to, da nimam nobenega znaka kaj pomeni. Pa kaže da je user posted image  na poti. Seveda se nisem mogla upreti in sem vseeno danes naredila test....itak -.
Jaz ti svetujem da se ne bojuj sama s sabo, naredi test,..če bo + pazi na glavo, ko boš skakala do stropa user posted image , če bo - pa še ni rečeno da nisi user posted image . Seveda je bolj ekonomično počakati par dni ampak jez ponavadi kar naredim test, se potem lažje psihično pripravim na user posted image ,..si ne delam lažnih upov.
Držim pesti zate.

(odgovor članu aurigaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2011 12:54:28   
aurigaš
hey benji..

o škoda za  - user posted image

jaz si bom pa kar kupila danes test in se rešila teh dvomov.

Moti me edino ta rdeč izcedek. Upam na najboljše user posted image

Sporočim..

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2011 13:34:34   
benji
živjo aurigaš,
mah, kaj naj....pa res sva bila pridna ta mesec v času O (samo en dan ni zneslo, ampak sva prec naslednje jutro nadoknadila user posted image ).
Malo še upam sicer, ker se še ni ulilo, ampak se pa počasi pripravljam na user posted image .
Še dva poskusa pa bo že leto naokoli user posted image . Beda.

Upam da se kmalu javiš s kakšno lepo novico .
Ti pošiljam  user posted image user posted image user posted image  za user posted image

(odgovor članu aurigaš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2011 15:17:02   
aurigaš
ooo benji..potem je še vedno upanje user posted image
mogoče si pa tudi ti prezgodaj test delala,
mene tudi skrbi, da ne bo prezgodaj..

Sva bila tudi mi2 pridna, sicer imava šele 2 krog,
ampak upanje obstaja user posted image

Tudi jaz držim pesti zate,  upam da si prezgodaj test delala in da si že srečna user posted image

Kako si ti s folno kislino?

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2011 15:31:09   
benji
we are sorry.... GRRRRRRR
no pa še enkrat...

živ,
ja upanje je vedno. Tudi če pride user posted image , bom pač upala da bo marca user posted image .
Glede folne pa..... sem na nuli, ker če bi od začetka jemala folno, bi bila že čisto "nafolirana" user posted image  user posted image .
Ko bo user posted image , pa šibam v lekarno.

(odgovor članu aurigaš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2011 18:16:35   
babkaa
aurigaš... jaz sem tud imela zadnjo menstruacijo 12.1., menstruacijo bi naj dobila jutri, in seveda ker nisem mogla počakat sem test naredila včeraj in...res NEPRIČAKOVANO JE BIL POZITIVEN! sem mislila, da sanjam...nisem še povedala dragemu, bom komaj v ponedeljek(valentinčkovo)...uspelo nama je v prvem poskusu, ne morem verjet...juhuhu

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.2.2011 7:45:49   
aurigaš
Benji..
točno tako, če ne bo sedaj bo pa marca user posted image  
jaz pa folno kislino že jem, sicer kdaj tudi pozabim user posted image

Babkaa čestitke!!!user posted image user posted image  Res super novica!!
Tvoj dragi bo dobil najlepše darilo za valentinovo user posted image

Pri meni pa vse kaže nauser posted image
sem hotela zjutraj narediti test
pa sem zagledala rdeč madež na papirju, tako da se bo vrjetno kmalu vlilo. user posted image

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.2.2011 7:59:19   
Anonimen
Spet jaz iz začetka teme. Takole ko vas berem mi je kar malo lažje čakat, da pride čas za ponovni test. Odločila sem se, da ga naredim še enkrat v ponedeljek (zadnič sem ga v sredo). Tudi jaz sem imela začetek menstruacije 12.01.11, vendar pa ker so moji ciklusi daljši od 28 dni, piše, da moraš počakati 19 dni od spolnega odnosa, tako, da sem se odločila za ponedeljek, čeprav bom še zmiraj malo zgodnja. Bi pa še nekaj vprašala glede na to da je bila v sredo rahla črtica na plus (sedaj sem si kupila digitalni test, da ne bo ugibanj) me zanima, če delam test sedaj bo črtica bolj jasna oziroma, če je še vedno določen procent možnosti, da je test napačen, glede na število dni, ko delaš test prekmalu? Mogoče se nisem čisto dobro izrazla Primer: recimo, da sem noseča in glede na sredin rezultat (rahel zelo rahel plus)mi test danes še vedno lahko pokaže minus?

Drugače pa čestitke tistim, ki vam je uspela ostalim pa upam z vami, da bo čimprej...

(odgovor članu aurigaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.2.2011 8:17:11   
aurigaš
Hey anonimen
jaz bi na tvojem mestu tudi počakala do ponedelka!
Seveda je zelo težko čakati, ampak če si imela že v sredo rahlo črtico user posted image
potem imaš veliko možnost da si srečna user posted image  !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.2.2011 8:20:00   
Anonimen
Hvala aurigaš, preteklo leto se mi je pa tok slabih stvari zgodil, da bi bila prov vesela ene dobre novice, samo ne upam preveč upat, da ne bom pol user posted image .

(odgovor članu aurigaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.2.2011 8:20:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spet jaz iz začetka teme. Takole ko vas berem mi je kar malo lažje čakat, da pride čas za ponovni test. Odločila sem se, da ga naredim še enkrat v ponedeljek (zadnič sem ga v sredo). Tudi jaz sem imela začetek menstruacije 12.01.11, vendar pa ker so moji ciklusi daljši od 28 dni, piše, da moraš počakati 19 dni od spolnega odnosa, tako, da sem se odločila za ponedeljek, čeprav bom še zmiraj malo zgodnja. Bi pa še nekaj vprašala glede na to da je bila v sredo rahla črtica na plus (sedaj sem si kupila digitalni test, da ne bo ugibanj) me zanima, če delam test sedaj bo črtica bolj jasna oziroma, če je še vedno določen procent možnosti, da je test napačen, glede na število dni, ko delaš test prekmalu? Mogoče se nisem čisto dobro izrazla Primer: recimo, da sem noseča in glede na sredin rezultat (rahel zelo rahel plus)mi test danes še vedno lahko pokaže minus?

Drugače pa čestitke tistim, ki vam je uspela ostalim pa upam z vami, da bo čimprej...

Meni je CB tudi pokazal čisto rahel +, pa čez 2 dni je bil že bolj močen in sem bila user posted image ! Ja rahle črtice so lahko posledice tudi drugih hormonov(ob ovulaciji, ob hormnoski cisti ja jajčniku...), ampak ok to je tisti 1%! Ja jaz sem delala test prej kt 19 dan o spolnem odnosu! jaz sem vedno približno vedela kdaj imam O in potem sem si izračunala da če se jajčece oplodi  6-9 dni potuje po jajcevedu in test pokaže 3-4 dni po vgnezditvi že pravilen razlultat(najdaljše razmak je potem 9+4= 13, lahko pa tudi že oprej pokaže če se ugnezdi 6 dan recimo)..tako da če približno veš kdaj je O, potem lahko 12-14 dni po O narediš test in bo vrjetno že realno stanje..če pa ne bo,pa še vedno ostaja upanje, da bouser posted image (če nisi imela ravno na O spolnega odnosa)!
Meni je 1x pokazalo 14 dan po odnosu, 1x 12 dan 1x 11 danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.2.2011 9:15:14   
Anonimen
Sploni odnos sem imela na O. Zdej sem se odločila, do ponedeljka počakam, zjutraj naredim test, potem pa sporočim kaj bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
11.2.2011 15:14:48   
aurigaš
Mene pa še vedno daje dvom..
vse je kazalo da se bo vlilouser posted image  pa nič ni..samo nek rjav izcedek se je pojavil.
Ima katera izkušnje s tem?
Tudi špika me ničuser posted image

Bom kar test naredila ko pridem iz službe pa da vidim pri čem sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.2.2011 16:22:18   
benji
Aurigaš, pri meni običajno po rjavem ali roza izcedku sledi M (včasih je še en dan zatišja predenj se ulije). Ampak kaj pa vem,.ti naredi testek in jaz navijam za user posted image .

Pri meni se še ni ulilo ampak krči so pa še prisotni, tako da bo verjetno kmalu.
Sem imela danes v planu nakup testa, pa sem se zadržala. Itak bo verjetno že jutri prišla user posted image . Če je ne bo do ponedeljka pa grem v nabavo in poročam.

(odgovor članu aurigaš)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.2.2011 21:37:48   
Anonimen
Punce te dvome poznam, tudi jaz sem vsak mesec upala da sem noseča. Vstala sem in gledala če mi bo kaj slabo... Rahle + in nato potrjena nosečnost je pogost pojav, ni pa 100%.
Torej nosečniški znaki so ali pa jih ni. Jaz sem test nosečnosti delala vsak mesec odkar sva se odločila imeti otročka. Imam zelo neredne cikluse (na 30 pa do 45 dni) tako da nisem nikoli vedela, pri čem sem in sem kar vsak mesec naredila testek, če mi na 30 dan ni prišlauser posted image . To se je ponavljalo kakih 7 ali 8 mesecev. Pol pa sem nekega septemberskega dne, spet rutinsko ponovila postopek in videla user posted image . Srce se mi je skoraj ustavilo od šoka. Sploh nisem vedela kaj naj bi. Skratka bila sem kot v transu. Po nekaj minutah zagrabla telefon in klicala moža in pol še eno zaupno prijateljico. Takoj drugi dan sem test (preventivno) ponovila (da mogoče tisto od včeraj niso bile sanje) in poklicala G. Zdaj imamo čudovito 8 m staro punčko.

Želela sem povedat nekaj o znakih pa sem čisto zašla. Primer mame od mojega moža. Ona je zanosila in ni vedela da je noseča dokler ji ni začel rasti trebuh. To je bilo malo po tretjem mesecu. Ona je imela še 4 mesece nosečnosti M (oziroma neko krvavitev, kajti prava m ni mogla bit). Nobenega nosečniškega znaka. Edini znak nosečnosti je bil kasneje trebušček.

Vsem ki upate na user posted image  veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
14.2.2011 7:54:09   
zajci
No pa sem naredila test zjutraj, pa je bil -, tko, da bomo še mal delal, mogoče naslednji mesec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.2.2011 7:59:54   
benji
jutro,
tudi mi gremo v nov krog (mislim da 9. ali 10.). Včeraj zvečer so se sanje spet sesule...prišla user posted image .
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zajci)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.2.2011 8:30:48   
aurigaš
Zdravo punce!

Tudi pri meni test - user posted image  tako da bo tudi nov krog.
Sicer se še ni vlilo imam pa že nekaj dni krvave izcedke..

Čestitke vsem vam ki vam je ratalo, ostali pa gremo v novo borbo! Držim pesti za vse nas user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?