|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o...
10.8.2005 22:03:12   
Nety
Irisa, glede na to, da je tebi uspelo zanositi z ovulacijskim testom Today, te prosim za pomoč. Na navodilih sem prebrala da se cikl začne s prvim dnem menstruacije, zaključi pa zadnji dan pred začetkom naslednjega cikla. V mojem primeru sem imela M 5.julija (trajala je 5 dni), naslednjo pa 1.avgusta. To pomeni, da je dolžina mojega cikla 27 dni in glede na priloženo tabelo v navodilih, naj bi začela s testom 9.dan. Ali to pomeni od zadnjega dne M? Moj zadnji dan M je bil 6.avgust. Se pravi, da s testom začnem 15.avgusta???:ups:
Najlepša hvala za odgovor in pomoč... Irisa, tebi pa želim čim več zdravja in lepih trenutkov v :nosecka:

:rozica:N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.8.2005 22:10:55   
Anitka
Hoj!Šteti moraš dneve od prvega dne zadnje M. Torej, če je bil začetek 1.8. začni s testom 9.8. Kdaj je zadnji dan M nima veze. Pomemben je prvi dan!

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2005 22:17:26   
Nety
Anitka,
hvala za tako hiter odgovor. A imaš ti tud mogoče kaj izkušenj s temi ovulacijskimi testi? Če si tolk prijazna, dej še preveri, če sem si prav izračunala dolžnino cikla... Hvala za vse info., sem še bolj začetnica v teh stvareh...:ups:

:rozica:N.

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2005 7:27:48   
Bety
Ciklus je od prvega dne M prejšnji mesec do prvega dne M ta mesec. Prvi dan moje M je bil 15.7. in tako M pričakujem v ponedeljek. Če se slučajno pojavi v petek ali soboto je moj ciklus trajal samo 28. dni...če pa M pride 14. oziroma 15. avgusta je trajal 30-31 dni (kot ponavadi)....vsak naslednji dan siklus podaljša...

Ovulacija je možna od 10. do 20. dne ciklusa (torej obvezno računaš od PRVEGA DNE POJAVA M)...kdaj je t očno O bila, pa izračunaš ko dobiš naslednjo M, ker se zgodi 12-16 dni PRED POJAVOM KRVAVITEV, M oziroma pred prvim dnem M....

Jaz sem uporabljala te ovulacijske teste in so najboljši. Uporabljala sem urin ob 11 uro, ko je minilo že 2 uri od zadnjega lulanja, pitja kave....

Srečno!

:rozica:

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2005 8:13:02   
Nety
Bety,
hvala za vse info., zdej so mi stvari mal bolj jasne...:bravo:... samo še nekaj me zanima... glede na to, da sem skoraj ves dan v službi, bom test delala zvečer, upam, da je tud ok?

Iskreno hvala za odg. in lep dan še naprej...

N.:rozica:

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2005 11:45:20   
cica
Teste lahko delaš kadarkoli, samo ne s prvim jutranjim urinom.
Sama uporabljam teste z interneta, ki so bistveno cenejši in ravno tako pokažejo. Meni je kazal dve črtici dva dni, potem pa je črtica za O usahnila.
Sicer pa naj bi O prišla naslednji dan.Jaz sem jo zelo močno čutila (desni jajčnik in ful se mi je sexalo) to je zaradi klomifena. :zmeden2:
(to je vsekakor bolje kot pa bliskanje pred očmi, ki je tudi stranski učinek tega zdravila):grrr:

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!