Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 10.8.2005 22:03:12
|
|
|
|
Nety
|
Irisa, glede na to, da je tebi uspelo zanositi z ovulacijskim testom Today, te prosim za pomoč. Na navodilih sem prebrala da se cikl začne s prvim dnem menstruacije, zaključi pa zadnji dan pred začetkom naslednjega cikla. V mojem primeru sem imela M 5.julija (trajala je 5 dni), naslednjo pa 1.avgusta. To pomeni, da je dolžina mojega cikla 27 dni in glede na priloženo tabelo v navodilih, naj bi začela s testom 9.dan. Ali to pomeni od zadnjega dne M? Moj zadnji dan M je bil 6.avgust. Se pravi, da s testom začnem 15.avgusta???:ups: Najlepša hvala za odgovor in pomoč... Irisa, tebi pa želim čim več zdravja in lepih trenutkov v :nosecka: :rozica:N.
|
|
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 10.8.2005 22:10:55
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj!Šteti moraš dneve od prvega dne zadnje M. Torej, če je bil začetek 1.8. začni s testom 9.8. Kdaj je zadnji dan M nima veze. Pomemben je prvi dan!
|
|
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 10.8.2005 22:17:26
|
|
|
|
Nety
|
Anitka, hvala za tako hiter odgovor. A imaš ti tud mogoče kaj izkušenj s temi ovulacijskimi testi? Če si tolk prijazna, dej še preveri, če sem si prav izračunala dolžnino cikla... Hvala za vse info., sem še bolj začetnica v teh stvareh...:ups: :rozica:N.
|
|
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 11.8.2005 7:27:48
|
|
|
|
Bety
|
Ciklus je od prvega dne M prejšnji mesec do prvega dne M ta mesec. Prvi dan moje M je bil 15.7. in tako M pričakujem v ponedeljek. Če se slučajno pojavi v petek ali soboto je moj ciklus trajal samo 28. dni...če pa M pride 14. oziroma 15. avgusta je trajal 30-31 dni (kot ponavadi)....vsak naslednji dan siklus podaljša... Ovulacija je možna od 10. do 20. dne ciklusa (torej obvezno računaš od PRVEGA DNE POJAVA M)...kdaj je t očno O bila, pa izračunaš ko dobiš naslednjo M, ker se zgodi 12-16 dni PRED POJAVOM KRVAVITEV, M oziroma pred prvim dnem M.... Jaz sem uporabljala te ovulacijske teste in so najboljši. Uporabljala sem urin ob 11 uro, ko je minilo že 2 uri od zadnjega lulanja, pitja kave.... Srečno! :rozica:
|
|
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 11.8.2005 8:13:02
|
|
|
|
Nety
|
Bety, hvala za vse info., zdej so mi stvari mal bolj jasne...:bravo:... samo še nekaj me zanima... glede na to, da sem skoraj ves dan v službi, bom test delala zvečer, upam, da je tud ok? Iskreno hvala za odg. in lep dan še naprej... N.:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
izbira imenanataly33katero ime vam je ljubše?Nastja (
10%)
Natalija (
15%)
Nina (
42%)
Neja (
33%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!