|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje tepiha
5.2.2011 16:32:20   
posh
Hotla sem oprat tepih pa sem našla samo nek vanishev prah, ki ga potem posesaš- medtem moraš prostor zračit. Pač tole ne pride v poštev zraven dojenčka in malega otroka.
Sem pa na tv enkrat videla eko način in sicer z ribanim kislim zeljem zdrgneš tepih, počakaš da se posuši in še posesaš, ampak roko na srce, ne verjamem da se ne bi potem vohalo po kislem zelju. Preostane mi še čistilnica.
Pa vseeno, kako si operete tepih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pranje tepiha
5.2.2011 17:02:23   
*miska.mcc*
zdaj z vodnim sesalcem.
prej sem ga zvlekla ven, polila z vodo, zdrgnila z vanishem in dala susit.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2011 17:39:46   
malania
Kaj pa čistilni servis, ki pride na dom?

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2011 17:40:51   
posh
Nimam bajteuser posted image  Lahko ga zvlečem ven na cesto ali na parking in dam sušit čez sosedove avteuser posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2011 17:42:01   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: malania

Kaj pa čistilni servis, ki pride na dom?

Kaj pa oni uporabljajo? Ali misliš to, da prinesejo vodni sesalec?

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
5.2.2011 22:41:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2011 9:40:54   
zvezdica_1
a da pa si kje sposodiš vodni sesalec pa ni možnosti?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2011 10:13:04   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica_1

a da pa si kje sposodiš vodni sesalec pa ni možnosti?

Še najboljša ideja je čistilni servis z vodnim sesalcem.

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2011 19:07:22   
Hope2
Bog ne daj vanisha. To sem naredila samo 1x, pa nikoli več. Še dobro, da malega ni bilo doma cel dan. Tepih sem pucala sicer 30 minut, ampak bajto pa 6 ur, nato še teraso 30 minut, ap sesalec 1 uro. Ko sem videla tale prah po celi bajti, po omarah, policah, kavču.... sem takoj nesla tepih ven na teraso, no potem pa se je še tam prah razlezel po vseh špranjah. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič več ne eksperimentiram, nesem v pralnico. Sicer ne nesem glih za vsak flekec, ampak mal zbiramo flekceuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2011 0:21:00   
malania
Pri nas doma je mami nekoč uporabljala tisti prah od Vorwerka in se je kar obnesel (dokler se nam ni pokvaril tisti nastavek za sesalec).
Sedaj pa imamo nov tepih (bež barve) in muco, ki včasih bruhka (najraje na tepih). In odkar čistimo te bruhkote (z Vanishem), se vidi, da je ponekod tepih bolj čist (torej so nekaki beli, očiščeni otočki...). user posted image
Zato smo tudi pri nas razmišljali, da bi nam tepih nekdo očistil, vendar živimo precej bogu za hrbtom, najbrž bi dali več za potne stroške kot pa za čiščenje. user posted image  Je pa ta tepih tud zelo velik in bi žel malo na tesno v avto.. Tako da tudi mi razmišljamo kaj bi bila najboljša rešitev...

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2011 18:26:06   
Paštetka
jaz sem se tudi 1x in zadnjič nasrala s tem vanišem. Sem kupila 2, da bo dovolj za ves tepih, pa še neko peno sem kupila.
user posted image user posted image user posted image user posted image

In to samo zato, ker bi me v čistilnici prišlo cca. 10 € dražje. Sesala sem kot butl in tiste pikice nikakor niso šle ven iz tepiha, pa tudi ne vem, če je bil res kaj bolj čist.

Seveda je nazadnje pristal v čistilnici, po vseh tistih vaniših. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.