muki1
|
Drage punce, morem se malo zjokat, res. Sem se lepo splanirala nazaj v študij ufurat, pa mam dva izpita septembra sedmega in devetega. Eden je lažji, eden je kar orink. Pa sem si vse lepo splanirala, kak bom pač na oba šla, pa se lepo vpišem potem, če mi uspe v višji letnik. Ni on zdaj sem se spravila učit ( v soboto zvečer) Se učim v soboto, nedelji, ponedeljek, torek, danes je sreda in ta prvega - psihologija prodaje, sem že kar lepo naštudirala, medtem ko pa za drugega ne najdem časa. Sploh mi ne gre v glavo, ne zapomnim si niti stavka. Moj urnik pa je naslednji: Vstanem ob šestih, spakiram sebe in malo, gremo vsak na svojo stran. Služba od 7-15.00, potem domov, kosilo, pospravljanje, igranje, crkljanje, sprehod, kopanje, večerja, spat. Ko pridem do knjig je ponavadi že 20.00 ali pa 20.30, če :hudicek: noče takoj zasat. Potem se učim do največ 22.30, ker potem mi oke zlezijo skupaj in sem že napol mrtva. Kako vi, ki ste na podobnem usklajujete te zadeve? Jaz ne zmorem glih preveč,že razmišljam, da bi samo na en izpit šla, ker dvomim, da mi bo uspelo. Saj je še skoraj en mesec časa, ampak jaz se nimam časa učiti vsak dan nekaj ur. No, nevem, kaj pravite ?
|