Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 9:14:37
|
|
|
|
Marina_
|
Anitka jaz sem zgodnje ptička-po novem:)-:)-Saj pol popoldan "not spravim "če se le da;)
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 9:16:09
|
|
|
|
Anitka
|
3:3 Frizerka jaz bi pa še kar spala in že me je kar groza kako bom vstajala naslednji teden, ko začnem delati.
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 9:17:53
|
|
|
|
Marina_
|
Prvih par dni ti bo težko potem pa se boš navadila;) Vsaj pri meni je tako
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 9:19:40
|
|
|
|
Marina_
|
Aja ka Tia je rekla da bo jutri rodila?No to bi bilo super.Boma potem ko bo punčka večja skupaj "pile":)-
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 9:22:02
|
|
|
|
emaa
|
V redu, jutri sem doma, zadnji teden v juliju sem mela delovni dopust, prejšnji teden petek fraj, zaradi dekliščine, ki je bla v četrtek. Jutr sem doma zaradi poroke v soboto, v ponedeljek je praznik, kako sem bom navadla na 5-dnevne delovne tedne.
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 9:25:39
|
|
|
|
Gea1
|
Tia bo kar lulčka mela. Ne vem, tako se mi zdi in bomo videli, če sem uganila. :rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 9:30:14
|
|
|
|
tia
|
Hej punce, ste me pa danes kar lepo nasmejale:):)-:)-:)-;););),sedaj sem že vsa panična kaj mi bo danes G. rekla,ali bomo jutri rodili ali pa bomo čakali,res si želim,da se rešim,veste tudi mene že matra kaj bomo imeli :duda:.Tako ,da boste že jutri verjetno vedele katera stran je zmagala :modri: ali :roza:. Punce uživajte na dopustu pa na :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,ker ko pridete v službo boste spet imele manj časa za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Če pridem danes domov se oglasim in vam povem ali bo jitri ali ne. Mislim na vas,:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 9:32:17
|
|
|
|
tia
|
Joj jaz,to je moja nervoza,še podpisala se nisem. Tia :nosecka: vsaj še 1 dan Anitka ti sporočim,kako bom mogla.;)
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 10:07:56
|
|
|
|
tejč
|
Živjo, punce, tako dolgo se že nisem nič oglasila, zdaj pa sem si rekla:ja, moram it pokazat našo punco telim simpatičnim fosilkam! Kot vidim, lepo klepetate, joj, kako fajn vas je poznat! Se spomnim, ko sem lani takole klepetala z vami, zdaj pa imam novo šefico, hihi, Ajša, naša deklica, ona diktira kdaj, kaj in kako... Ampak je res luštno in zato želim vsaki izmed vas, da čimprej zanosi. Evo, me že kliče! Aja. Tia bo imela punčko.:bravo: Srečno! Javi se. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 10:30:12
|
|
|
|
Anitka
|
Tia ti povem, da danes še ne boš rodila, ker še vedno deliš nasvete o :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :)-:)-:)-:)-:)- Zdaj si mi sam lušte naredila, pa dobro veš, da še ne morem. Bom probala do jutri ali sobote zdržat, saj se M že res poslavlja :)-:)-:)-:)-:)- Če ostaneš slučajno že danes notri pa le sporoči, bom kaj mimo priletela, če lahko :ups: O Tejč, lepo, da si malo pokukala k nam. Se te prav dobro spomnim, ko si bila še med nami trepetajočimi. In zdaj maš še 3 mesece staro :ups: mlado ;) krasotico.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 14:57:58
|
|
|
|
Anitka
|
Hej, samo toliko se oglasim, da vam sporočim, da gre Tia jutri rodit. Tia zate in za :duda: :miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 15:52:05
|
|
|
|
VITA74
|
Ojla držim pesti za našo Tio :miska: aja mislim pa da bo punčka :roza: to čakanje je pa že bolj napeto kot, ko so reševali Humarja... :)- SREČNO TIA :rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 18:31:25
|
|
|
|
GoYa
|
:roza: 3:4
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 20:13:59
|
|
|
|
Anitka
|
GoYa ;):)- Punce prenašam vam tudi pozdrave od naše pomorščakinje Astre, ki sporoča tudi, da so imeli danes dež, zato je bilo na sporedu več cartanja.;):bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
ZA NAS (264. nadaljevanje) 11.8.2005 20:45:56
|
|
|
|
GoYa
|
bo pa biba ratala ;)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?