Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček I COO PEAK 4 AIR 3.2.2011 20:59:53
|
|
|
|
Aninchy
|
nimam, je pa ful lep
|
|
RE: Voziček I COO PEAK 4 AIR 4.2.2011 8:28:08
|
|
|
|
hermy1
|
Moj mi ga je hotel kupit,...ampak poskusi ga dvignit! Men je bil pretežek! Saj veš, ko potem pokaš v avto, not in ven, moraš bit to sposobna.
|
|
RE: Voziček I COO PEAK 4 AIR 5.2.2011 8:49:51
|
|
|
|
mamipikapoka
|
hermy1, kje sta pa ga gledala? Ko sem malo brskala na netu sem našla samo, da imajo v BC ogrodjeBi si ga pa rada tudi v živo ogledala. Ali se spomniš, če ima še katero drugo pomanjkljivost? Za katerega pa sta se kasneje odločila?
|
|
RE: Voziček I COO PEAK 4 AIR 14.2.2011 19:27:45
|
|
|
|
marjetica8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamipikapoka U šment - 23,2kg ?! Jap, res je težki Zdaj bi pa prosila kakšno ekspert mamico, ki bi mi znala svetovati, kateri voziček mu je podoben. 4 velika kolesa..., ... maxi cosi mura4. Mi mamo sicer ta trikolesnik ampak je zakon - ne zamenjam za nič na svetu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.