|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavitek za novorojenčka
2.2.2011 18:33:12   
Krašuljci
Zanima me če je katera od vas vzela zavitek e za novorojenčka v katerem si sam izbereš artikle?
Jaz razmišljam o otroški posteljici samo me zanima če jo katera že ima kakšne so izkušnje?
Hvala za pomoč.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavitek za novorojenčka
2.2.2011 18:45:42   
Aninchy
Jst sem vzela denar, tako sem najbolje razporedila ta denar.user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Krašuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2011 19:20:42   
mija75
jaz sem vzela denar in raočila 2 te posteljici in komodo pri Recinkotu. Zaenkrat je vse samo postavljeno, ni še v uporabi, sem pa zelo zadovoljna. MI je zelo všeč, sploh za ta denar.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2011 19:41:52   
scarlett_
Jaz sem vzela zavitek, sicer ne posteljice, ampak bila sem ful zadovoljna! Rodila sem en mesec prekmalu in ker sva računala na nekaj stvari z zavitka (recimo jogi, lupinico), sem klicala Recinkota, da pošlje paket prej .. nakar se je vse skupaj preko pošte še izgubilo in sem iz P klicala, pa mi je gospod priskrbel vse številke vseh 4ih paketov in res je mož vse prevzel, ko sva prišli domov, smo imeli že vse. Ful sem bila zadovoljna, stvari so tudi bolj ugodne kot v trgovini!

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.