|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri voziček??
2.2.2011 14:28:21   
natykaa
Pozdravljene.

ker se sama ne morem odločiti med naslednjimi vozički me zanima še kakšno vaše mnenje.

http://www.otroski-vozicki.si/2010/04/otroski-vozicek-jaguar-car-zelen/

http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=20&products_id=16

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-easy-go-gtx-z-lupinico-akcija-i1116.shtml

Hvaležna bom res za čisto vsako menje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri voziček??
2.2.2011 18:18:25   
anitaz
Med temi je meni najboljši Lux4kids.

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2011 18:19:29   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Med temi je meni najboljši Lux4kids.

Popravek...Viper Lux.user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2011 18:58:53   
Aninchy
nisem probala nobenga od teh, bla sem ZELO blizu nakupu lux4kids, pa sem pol slabe stvari zvedla, tak da še dobro.... po moje jaguar car - zakaj? PUNCE, GLEJTE KOLK BO OTROKU UDOBNO, ne kok je lepouser posted image no, vse je važn, ampak men je bolj kok je otroku udobno, kot pa kake oblike jeuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 20:18:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2011 20:24:10   
iCandy
Punce voziček vam more biti v pomoč! Marsikatera se odloči le na podlagi videza in cene... večina teh vozičkov pa vam bo hitro začela delat preglavice. takšne in drugačne...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2011 21:00:54   
krtek 1
Kako to mislišuser posted image kakšne preglavice,a da ni vredu glede na ceno?To pomeni,da je voziček za 1000€ toliko boljši od tistih za 400 ali 500€ in ne zdržijo tisto leto ali dve dokler moraš kupiti marelo?Veliko mojih prijateljic ima takšne "poceni" vozičke in vsi so še celi in so super zadovoljne.Govoriš ti iz izkušenj?

(odgovor članu iCandy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2011 22:52:30   
natykaa
Hvala vsem za vaša mnenja. je pa res da si vsi na žalost ne moremo privoščit vozičkov za 1000 evrov in je že 400 evrov velik zalogaj za nas, zato pač želimo dobiti čim več in čim boljše za ta denar.jaz sem si pač določla neke kriterije ki pa jih vsi ti izpolnjujejo eni bolj, drugi manj, če bi se pa odločala po videzu pa bi verjetno zbrala kar jaguar car ker je meni osebno zelo všeč.ker pa želim da je meni in otroku tudi udobno, pa zato sprašujem vas za pomoč,za mnenja in izkušnje user posted image

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2011 8:56:01   
iCandy
Popolnoma razumem, da si večina staršev ne more privoščit vozičkov preko 500€. Trenutno je pač žal takšen čas.
Ampak poglejte še raje za kakšnimi bolj priznanimi znamkami, ki imajo vozičke za majn kot 500€. Na tej strani najdete veliko "testov" in mnenj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri - http://www.madeformums.com/reviews/pushchairs-and-travel-systems/travel-systems/2.html

Največji problemi pri teh znamkah iz "vzhoda", da je marsikaj narejeno dobro le na videz in da se prodaja.
Svetujem pa vam, da daste največji poudarek lupinicam, ki so priložene...ker v primeru nezaželene situacije vam prav ta, lahko reši otrokovo življenje!

Veliko lepih trenutkov!

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 9:02:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iCandy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2011 9:08:14   
iCandy
Nevem kakšna reklama bi bila to. Priznam, da je vzdevek isti kot nova blagovna znamka vozičkov v Sloveniji.
Ampak vam pa lahko svetujemo, ker zelo dobro poznamo trg vozičkov v tujini in Sloveniji. Ali pač ne ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2011 9:33:37   
mayci
IZVIRNO SPOROČILO: iCandy

Nevem kakšna reklama bi bila to. Priznam, da je vzdevek isti kot nova blagovna znamka vozičkov v Sloveniji.
Ampak vam pa lahko svetujemo, ker zelo dobro poznamo trg vozičkov v tujini in Sloveniji. Ali pač ne ?

user posted image user posted image kot da ne vemo, da je za tem vzdevkom trgovina s temi vozički... ni nas treba imeti za norca, no....user posted image

Sicer pa odgovor na tvoje vprašanje natykaa: med zgoraj naštetimi vozički bi jaz najraje izbrala Viper Lux, vendar res samo na videz, zaradi velikih napihljivih koles, ker nobenega od teh vozičkov na poznam "v živo"... Sama tudi nisem kupila vozička za 1000eur, ker nam ni zneslo....pa sem se odločila za Mothercare My3 trikolesnik z velikimi napihljivimi kolesi. Cena za cel komplet: 440eur.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu iCandy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2011 9:54:38   
cuty
Jaz bi definitivno izbrala oz. sem izbrala lux4kids. Imam ga doma in sem zelo zadovoljna. Največja prednost med naštetimi je za mene da ima 4 napihljiva in zelo dobro vodljiva kolesa kar ti na bolj zahtevnem terenu pride še kako prav. Vse sem videla in sprobala v živo in pri meni odločitev ni bila težka. Veliko sreče ti želim ker zame je bila izbira vozička velik projekt:)user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2011 10:27:42   
lananai
Glede na videno bi se odločila za Lux4Kids, mi zgleda najbolj konkreten. Je pa odvisno, po kakem terenu se misliš vozit. Mi imamo ogromno makadama in trave, tako da mora bit jeep med vozički za nas. user posted image Če se voziš samo po asfaltu, imaš povsem druga merila in bi mogoče izbrala kaj drugega.

(odgovor članu cuty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2011 12:09:45   
natykaa
Največ ga bom sigurno uporabljala po asfaltu,vendar nikoli ne veš kam vse te pot zanese, pa je zato fajn, da je voziček prilagojen za vse terene.je pa mi prioriteta,da je čimbolj lahek, ker živim v bloku in ga bo treba kdaj tudi nest po stopnicah user posted image HB je samo enih 10 stopnic do dvigala potem dalje pa tak ni problemuser posted image
Mayci kje pa si kupila ta voziček?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.2.2011 12:52:50   
MetiLu
Jaz navijam za Jaguar car, sem čist user posted image  v njihove vozičke user posted image  midva bova vzela sicer model Z4, ki je nov in mi je blazno lep, seveda poleg ostalih funkcionalnosti, najprej pa je bil v izboru model S4. Sicer pa tele dni že malo utrujam tukaj na RR z njihovimi vozički user posted image  pa ne bom zdej predolga... 

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.2.2011 13:17:13   
Tisia
mi smo vzeli jaguar car rdeči in smo zelo zadovoljni,sedaj samo čakamo da damo dete notri in gremooooo v laufanjeuser posted image
za ta denar je kvaliteta super..pa še vse v kompletu dobiš,kar mi je najpomembnejše da imam košaro za prve mesece
možakar iz jaguar car nam ga je domov pripeljal iz LJ ker mi smo v NM..lepo predstavil in še dodaten popust nam je dal,ker smo naročili ravno pred novim letomuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.2.2011 19:49:22   
mayci
natykaa kupila sem ga v Ljubljani v BTC-ju, kjer je Mothercare trgovina. Mi je super funkcionalen vozek user posted image ..ampak jaz kokica sem se zdaj odločila da ga prodam (rabljenega pol leta user posted image ), ker sem imela možnost zelo ugodno kupiti Quinny Buzz, ki mi je že od nekdaj všeč... In sem ga, čeprav mi je zdaj kar hudo, da moram tega prodat....user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.3.2011 9:22:11   
bella81
Biljana ali imaš model x4 jaguar car? Se odločam zanj, pa me zanima če si ga že sprobala in kako si zadovoljna? Predvsem me pa zanima ali je košara dovolj velika, ker sem slišala da imajo manjše košare ti modeli?

Hvala in lp

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.3.2011 13:15:13   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: iCandy

Največji problemi pri teh znamkah iz "vzhoda", da je marsikaj narejeno dobro le na videz in da se prodaja.
Svetujem pa vam, da daste največji poudarek lupinicam, ki so priložene...ker v primeru nezaželene situacije vam prav ta, lahko reši otrokovo življenje!

Veliko lepih trenutkov!

Eno vprašanje: Koliko in katere vozičke z ''vzhoda'' si imel/a oz uporabljal/a, da lahko tridiš zgornjo navedbo?

Drugo: lupince, ki so priložene, lahko tudi odkloniš oz je ne uporabljaš in si lupiš otroški sedež, ki je najbolj kvaliteten znotraj cenovnega okvirja, ni nujno pa, da je komplatibilen z vozičkom. Torej, če se pogovarjamo o udobju/kvalitetiž/uporabnosti vozička, ne dajajmo največjega poudarka lupinici, za katero itak se vsak odloča sam. user posted image

Pričakala sva! :)

(odgovor članu iCandy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.3.2011 11:00:37   
Anonimen
Men noben od zgornjih vozickov ne potegne... poglej se Romer-jevega B-smarta (3 ali 4 kolesnik). Meni se zdi ta vozicek zmaga med ceno, kakovostjo in uporabnostjo. Je priznanega proizvajalca pa ena najvarnejsih lupinic pase nanj pa tut cena je zelo ok. Imajo jih pa v BC.

(odgovor članu bubu_bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.3.2011 9:16:08   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi
Eno vprašanje: Koliko in katere vozičke z ''vzhoda'' si imel/a oz uporabljal/a, da lahko tridiš zgornjo navedbo?
Drugo: lupince, ki so priložene, lahko tudi odkloniš oz je ne uporabljaš in si lupiš otroški sedež, ki je najbolj kvaliteten znotraj cenovnega okvirja, ni nujno pa, da je komplatibilen z vozičkom. Torej, če se pogovarjamo o udobju/kvalitetiž/uporabnosti vozička, ne dajajmo največjega poudarka lupinici, za katero itak se vsak odloča sam. user posted image

Jaz imam tudi Lux4kids voziček in sicer Q7. Pa mi je malo žal, da sem ga kupila. Lupinica je res katastrofa - imam občutek, kot da bi otroka položila v kartonsko škatlo. Res ne vliva nobenega občutka varnosti. Je zelo globoka in ko se ven vzame podloženi del, se naredi kar pravi kot (če me razumete). Druge lupinice, ki sem jih videla, niso tako globoke. Košara je velika, kar je super, ker je naša tamala dolginka. Vendar pride na leseno dno samo neka tenka umetna ovčka, zato sem morala kupiti in oblikovati še dodatno peno, da sem jo malo podložila in da ji je bolj toplo. Športni del ne gre v čisto vodoraven položaj, zato otrok stalno drsi dol, in tisti del za nogice ne gre čisto gor, zato nogice malo visijo (zoprno pri majhnem otroku). Strehica je prišita na športni del, zato se zimska vreča (ki je ni v kompletu) ne da dobro pritrditi. Kolesa so katastrofa! Vzela sem penasta, ker sem se bala, da mi dobavitelj ne bo zagotovil zračnic. Zdaj so kolesa polna kamenčkov, ki jih moram sproti odstranjevati - se čisto zarijejo v kolo. Zaščitna mreža proti mrčesu je neuporabna, ker je tako površno zašita, da nič ne drži. V celoti je izdelava vozička slaba (šivi na blagu, napake na kovinskih delih...). Pokrivalo za noge pri športnem delu ful grdo stoji in se ne prilega vozičku. Voziček je težko vodljiv; jaz sem se nekako navadila, babice pa sploh nočejo z njim ven - je težek za porivat, miga na vse strani (moraš fajn držati z obema rokama). Ko se ustaviš, se sprednja kolesa obrnejo nazaj in potem ga moraš malo privzdignit (potisniti ročko navzdol), da lahko spelješ in se kolesa pravilno obrnejo. Je zelo širok in z njim ne moreš v trgovino, potrebuješ pa tudi velik avto.
Zraven nisem dobila nobenih navodil, šele po večkratnem teženju mi je poslal neke slabe kopije s še slabšimi prevodi. Navodil za lupinico pa sploh ni.
Poleg tega je dobavitelj oglaševal, da so to vozički priznanega nemškega proizvajalca (ne vem, če ima to še napisano na svoji strani), v resnici so pa poljski!!

Skratka - pri poplavi vozičkov na trgu tega odsvetujem. Za 400 EUR se dobi kaj boljšega.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.4.2011 10:03:23   
Katjuska986
tybysy- super za tvoje mnenje. Na podlagi tega se nisem odločila za Lux4kids - ker sem gledala istiga kot ga imaš ti. Barvno mi je res še najlepši ampak varnost in udobje bebice pa je prvo!!

Drugače pa sem se odločila, da bom kupila Chicco voziček. Do sedaj sem slišala kar nekaj dobrih mnenj glede udobja itd... Gledala sem Chicco Trio Living Completo astral 2010 - če katera pozna... zelo bi bila vesela mnenja.
Nazaj

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.9.2011 13:59:12   
se800
O lux4kids beri tukaj

< Sporočilo je popravil se800 -- 24.9.2011 14:04:00 >

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.